VINKKEJÄ & NEUVOJA

Olemme keränneet kaiken olennaisen tiedon erilaisista ihopulmista, ihon kunnon parantamisesta sekä siitä, mitä ihonhoitotuotteiden valinnassa tulisi pitää mielessä. Tutustu parhaisiin vinkkeihimme ja neuvoihimme!

Kuinka käyttää ihosi sankaria - ACO Repair Cream-voidetta

Halkeilevat kynsinauhat, lapsen kuivat posket tai reisissä polttavat hiertymät treenin jälkeen. Ihohuolemme jokapäiväisessä elämässä voivat olla erilaisia. Ratkaisu on kuitenkin sama: vahvistava, pehmentävä ja korjaava ACO Repair Cream.

Keramidi – tähtiraaka-aine, joka suojaa ja vahvistaa ihoasi

Jos haluat hyvinvoivan ja kosteutetun ihon, joka kestää hyvin pohjoisen ilmaston säävaihteluita ja muita ympäristötekijöitä, keramidit ovat oiva sijoitus ihonhoitorutiiniisi. Siksi ACO Repair Cream saattaa olla uusi ihonhoitosankarisi!

Kaikki anti-age-tuotteista

Aurinko, pakokaasut ja epäterveellinen elämä vaikuttavat kaikki osaltaan ihon ikääntymiseen. Mutta milloin on oikeastaan aika alkaa käyttää anti-age-tuotteita?

Ryppyjen ja juonteiden välillä on eroa

Emme voi estää ikääntymistä, mutta voimme ennaltaehkäistä ja vähentää ikääntymisen merkkejä. Ohessa on vinkkejä siihen, miten voit antaa kauniille kypsälle ihollesi parhaat edellytykset.

Mitä kollageeni on

Kollageeni-sana nousee toistuvasti esille ikääntymisen ehkäisystä ja juonteista puhuttaessa. Mutta mitä kollageeni oikeastaan on ja mitä vähentyneellä kollageenin tuotannolla tarkoitetaan?

Yli 40-vuotiaalle iholle

Iho menettää luonnollisen hehkunsa ajan myötä ja saattaa muuttua kuivaksi ja herkäksi. Oikeilla tuotteilla voit kuitenkin antaa kypsälle iholle parhaat edellytykset.

Oikea puhdistustuote vartalolle

Yksi tapa säilyttää ihon luonnollinen kosteus pH-tasapainoa horjuttamatta on valita hellävaraiset vartalonpuhdistustuotteet. Autamme sinua löytämään omalle ihollesi sopivat tuotteet.

Asiantuntijan vinkit- kaikki intiimialueen hoidosta

Samaa vartalon puhdistustuotetta käytetään usein koko keholle, mutta tosiasia on, että intiimialue on herkkä alue, jota on tärkeä hoitaa oikeilla tuotteilla. ACO tuotekehittäjä Izabela Norin kertoo, miksi.

Raskaana olevalle vartalolle

Kutiava iho, kiristävä maha ja raskausarvet – iholle voi tapahtua paljon raskauden aikana. Vaivoja voi vähentää pitämällä iho kosteutettuna.

Viisi asiaa joita et tiennyt ihostasi

Mikä on oikeastaan ihon normaali pH-arvo ja mitä tasapainoisella iholla tarkoitetaan? Luettelemme viisi asiaa, joita et ehkä tiennyt ihosta.

Oikea puhdistus ihotyypillesi

Kauniin ja pehmeän ihon salaisuus piilee puhdistuksessa. On olemassa useita puhdistustuotteita erilaisille ihotyypeille. Mikä sopii sinulle parhaiten?

Hehkuva iho

Ihonhoitorutiinit muodostavat perustan raikkaasti hehkuville kasvoille. Autamme sinua saamaan kadehdittavan hehkun. Ihostasi tulee pehmeä, sileä ja todella hehkuva!

Huolellisesti valittu, huolellisesti karsittu

Ainesosien täydellisen koostumuksen löytäminen on taito. Luomme parhaan mahdollisen koostumuksen kuluttajillemme 80 vuoden kokemuksemme ja omien laboratorioidemme kautta.

Superseerumi

Monille seerumi on edelleen tuntematon tuote, mutta se on todellinen supersankari ihonhoitorutiineissasi. Tulet ihmettelemään, miten ikinä pärjäsit ilman sitä!

Eroon tummista silmänalusista

Riittämätön uni, allergia tai yksinkertaisesti perinnölliset syyt – tummiin ja turvonneisiin silmänalusiin on useita syitä. Apua on kuitenkin saatavilla!

Kuori enemmän

Iho saattaa kaivata hieman apua kuolleen ihosolukon poistamisessa. Kuorivilla tuotteilla on useita etuja. Ne lisäävät esimerkiksi ihon luonnollista hehkua ja tasoittavat ihon pintaa.

Rasvauskoulu lasten iholle

Kesään liittyy läheisesti rantaleikit ja oleskelu auringon voimakkaassa paisteessa. Tässä on parhaat rasvausvinkit, joita noudattamalla voit suojata pieniä lapsia kesäauringolta.

Vauvan herkkä iho

Haluamme pienokaisille vain parasta ja siksi on tärkeää valita tuotteet huolellisesti. ACO on monia erilaisia tuotteita myös vauvojen ja lasten ihonhoitoon.

Itseruskettavat- aco vastaa kysymyksiisi

Itseruskettavat ovat täydellisiä tuotteita, kun haluat kauniin päivettyneen näköisen ihonsävyn nopeasti. ACO vastaa tavallisimpiin kysymyksiin itseruskettavista!

Aurinko-opas- sopiva suoja juuri sinulle

Huolellinen rasvaaminen ja sopiva aurinkotuote ovat avaimet turvalliseen kesään. ACO aurinko-oppaan avulla löydät itsellesi parhaiten sopivan aurinkotuotteen.

Kesä aurinko ja ensiluokkainen ihonhoito

Kun siivoat talvivaatteet pois, on aika ottaa esiin kesän ihonhoitotuotteet. Runsas aurinkotuotteen (ja korkean suojakertoimen) käyttö on tärkeää kesäauringolta suojautumisessa

Näin saat täydellisen rusketuksen savyn ilman auringon haittoja

Itseruskettavat tuotteet ovat paras keino saada terveellinen rusketus ilman aurinkoa. Eikä se ole niin vaikeaa, kuin voisi luulla!

Kaikki mitä sinun tulee tietää aurinkosuojasta

Aurinkosuoja on aihe, joka kiinnostaa monia. ACO asiantuntija Maria Matsson auttaa sinua selvittämään yleisimmät aurinkosuojaa koskevat kysymykset.

Aurinkoihottuma- asiantuntija kertoo

Pienet, kutisevat pisteet tai rakkulat iholla auringossa oleskelun jälkeen – se voi olla aurinkoihottumaa: tavallinen iho-ongelma, jonka harva tuntee. ACO asiantuntija Sahar Ashkar kertoo meille kaiken aurinkoihottumasta.

Kaikki mitä sinun tulee tietää aknesta

Kipeät näppylät, ei-toivotut paukamat ja punaiset näpyt – akne voi esiintyä monin eri tavoin. Miksi finnejä syntyy ja voiko niistä päästä eroon? Tässä on kaikki mitä sinun tulee tietää aknesta.

Mustapää vai finni- mitä eroa niillä on

Finni ja mustapää on helppo sekoittaa keskenään (molemmat perustuvat samaan asiaan). Selvitämme eron ja autamme sinua löytämään juuri sinulle sopivat tuotteet!

Totta vai tarua- kaikki finneistä

Meikki aiheuttaa finnejä, finnit tarttuvat ja mustat mustapäät ovat likaa – tiedätkö, mikä on totta ja tarua finneistä ja mustapäistä?