Hehkuva iho

Ihonhoitorutiinit muodostavat perustan raikkaasti hehkuville kasvoille. Autamme sinua saamaan kadehdittavan hehkun. Ihostasi tulee pehmeä, sileä ja todella hehkuva!

Avain terveeseen ja todella hehkuvaan ihoon on ihonhoitorutiineissasi. Huolellinen puhdistus, säännöllinen kuorinta ja kosteuttavat tuotteet auttavat sinua onnistumaan. Pure Glow -sarja on kehitetty erityisesti ihon luonnollisen hehkun esilletuomiseen. Pure Glow Renewing Daily Cleanser -tuote sisältää muun muassa salisyylihappoa. Purifying Day Cream sisältää C-vitamiinia ja hyaluronihappoa ja Rebalancing Night Balm sisältää puolestaan muun muassa kosteutta sitovaa glyserolia ja kuorivaa papaiinia.

Puhdista kasvot aamuin ja illoin varmistaaksesi, että voit levittää muut tuotteet puhtaalle iholle.


Kuori enemmän! Kuorimalla kasvojen ihon pääset eroon kuolleista ihosoluista samalla, kun solujen uusiutuminen kiihtyy, mikä lisää hehkua. Valittavanasi on joko rakeita sisältävä kuorinta eli mekaaninen kuorinta tai kemiallinen kuorinta, joka perustuu happoihin. BHA- ja AHA-happo ovat todellisia helmiä mitä tulee maagisen hehkun esiintuomiseen.

Kosteuta! Päivä- ja yövoiteen lisäksi on hyvä käyttää lisätehoa antavaa tuotetta kuten seerumia tai öljyä. ACO Renewing Face Oil on kasvoöljy, joka ravitsee ja antaa hehkua. Se sopii käytettäväksi aamuin ja illoin ennen kosteusvoidetta. ACO Lift & Fill Hydrating Serum on loistava tuote, jos haluat tasaisen ja sileän ihon, joka on kimmoisampi ja elastisempi. Näitä voidaan hyvin yhdistää keskenään.

Tuotteet, jotka antavat hehkua
Pure Glow Purifying Day CreamKevyt mattapinnan antava geelivoide
Pure Glow Rebalancing Night BalmHoitava yövoide kuorivilla entsyymeillä
Pure Glow Renewing Daily CleanserKuoriva puhdistusvaahto, sisältää BHA-happoa
Renewing Face OilHoitava kasvoöljy, joka antaa luonnollisen hehkun
Suositellut artikkelit
Oikea puhdistus ihotyypillesi

Kauniin ja pehmeän ihon salaisuus piilee puhdistuksessa. On olemassa useita puhdistustuotteita erilaisille ihotyypeille. Mikä sopii sinulle parhaiten?