IHONHOITORUTIINI RASVAISELLE IHOLLE

Ihosi tuntuu kiiltävältä ja öljyiseltä. Sinulla on luultavasti laajat ihohuokoset, finnejä ja mustapäitä, jotka johtuvat talin ylituotannosta.

1. Puhdistus
Aamuin illoin

Rasvainen iho johtuu siitä, että talirauhaset erittävät liikaa talia. Yleinen väärinkäsitys on, että rasvainen iho tulisi yrittää kuivattaa. Tämä ei pidä paikkaansa. Rasvainenkin iho tarvitsee kosteutta. Muussa tapauksessa riskinä on, että ihon pinta kuivuu, mikä johtaa puolestaan siihen, että talineritys kiihtyy entisestään. Käytä sen sijaan ihoa tasapainottavia mietoja puhdistustuotteita. Salisyylihappoa sisältävä kasvojen puhdistusemulsio on hyvä, koska se estää finnien ja mustapäiden syntymisen ja syväpuhdistaa ihoa – pääset eroon kuolleista ihosoluista ja kerääntyvästä talista. Käytä lopuksi bakteereita tuhoavaa ja kosteuttavaa kasvovettä puhdistaaksesi ihon syvältä.

Suositellut tuotteet
ACO Spotless Daily Face WashSyväpuhdistava puhdistusgeeli rasvaiselle ja epäpuhtaalle iholle
ACO Spotless Daily Face TonerHoitava kasvovesi rasvoittuvalle ja epäpuhtaalle iholle
2. Kosteuta
Aamuin illoin

Rasvainen iho tuntuu useimmiten öljyiseltä ja kiiltävältä. Siksi on hyvä käyttää tuotteita, jotka antavat iholle mattapinnan ja imevät ylimääräisen rasvan. Kosteuttava geelivoide rauhoittaa ihoa, eikä tuki ihohuokosia. Jos sinulla on paljon finnejä, suositellumpi vaihtoehto on kuorivaa salisyylihappoa sisältävä aktiivinen geelivoide.

Suositellut tuotteet
ACO Spotless Daily Face CreamMattapinnan jättävä kosteuttava geeli
ACO Spotless Two-in-one GelKosteuttaa ihoa ja taistelee finnejä ja mustapäitä vastaan
Mattifying Day CreamPäivävoide, joka vähentää ihon kiiltoa
Mattifying Night CreamYövoide, joka palauttaa kosteustasapainon
3. Peitä epäpuhtauksia
Tarvittaessa

Jos haluat peittää finnisi päivän aikana, teet sen helpoiten häivyttämällä epäpuhtauksia värillisellä peitepuikolla, jolla on myös kuivattava vaikutus. Peitepuikko toimii peitetuotteena, mutta sisältää myös kuivattavaa sinkkioksidia, joka poistaa epäpuhtaudet. Voit käyttää myös täsmätuotetta yön aikana kuivattaaksesi tehokkaasti finnit ja vähentääksesi epäpuhtauksia. Käytä ongelma-alueillasi ja anna vaikuttaa yön aikana – saat todelliset kauneusunet.

Suositellut tuotteet
ACO Spotless Spot Treatment OvernightTäsmähoito, joka kuivattaa finnit
ACO Spotless Cover Stick Beigen sävyinen
4. Hoida
Tarvittaessa

Jos kärsit lievästä tai kohtalaisesta aknesta, saatat tarvita erityistä aknevoidetta saadaksesi ihon tasapainoon. Voide ehkäisee aknebakteerien synnyn ja auttaa palauttamaan ihon luonnollisen pH-tasapainon. Samalla se suojaa bakteereilta, lialta ja pölyltä.

Suositellut tuotteet
ACO Spotless Acne Treatment CreamHoitaa lievän ja keskivaikean aknen oireita

Spotless Acne Treatment Cream on lääkinnällinen laite. Tutustu sen pakkausselosteeseen huolellisesti.