Kuinka käyttää ihosi sankaria - ACO Repair Cream-voidetta

Halkeilevat kynsinauhat, lapsen kuivat posket tai reisissä polttavat hiertymät treenin jälkeen. Ihohuolemme jokapäiväisessä elämässä voivat olla erilaisia. Ratkaisu on kuitenkin sama: vahvistava, pehmentävä ja korjaava ACO Repair Cream.

ACO Repair Cream – arjen sankari, joka voi auttaa ratkaisemaan arkisia ihonhoito-ongelmiasi

Jos ihosi tuntuu kuivalta, hilseilevältä tai erityisen ärtyneeltä, et ole todellakaan yksin, sillä moni meistä kokee toisinaan, että iho ei käyttäydy aivan tavalliseen tapaan. Syynä voi olla ihon suojakerroksen heikentyminen, yleinen ongelma, jota voidaan sekä ehkäistä että hoitaa keramideilla rikastetun ihonhoitotuotteen avulla. Uusi ACO Repair Cream sisältää korjaavia ja vahvistavia keramideja, jotka muodostavat iholle suojaavan kerroksen ja auttavat sekä rauhoittamaan erittäin kuivan, halkeilevan ja vaurioituneen ihon että palauttamaan sen hyvinvoinnin. Lisäksi ACO Repair Cream on rikastettu rauhoittavalla pantenolilla ja kosteuttavilla sheavoista ja rypsiöljystä uutetuilla kasviöljyillä, jolloin tuloksena on tehokkaasti kosteutettu iho, joka pysyy pehmeänä ja joustavana pitkään. ACO Repair Cream on dermatologisesti testattu ja hajusteeton arjen sankari, jota voidaan käyttää sekä vartalolle että kasvoille tarpeen mukaan. Lisäksi sen hellävarainen mutta tehokas koostumus sopii käytettäväksi kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle, sekä lasten ja vauvojen iholle.


Näin käytät ACO Repair Cream -voidetta
Vahvistavien ja kosteuttavien ominaisuuksiensa avulla ACO Repair Cream voi auttaa sinua ratkaisemaan useita yleisiä ihonhoito-ongelmiasi. Ainesosien, kuten keramidien, pantenolin ja kasviöljyjen ansiosta, ACO Repair Creamilla on pehmentävä, rauhoittava ja ehkäisevä vaikutus useisiin erityyppisiin iho-ongelmiin, joita voivat olla halkeilevat ihoalueet tai kynsinauhat tai liikunnan seurauksena syntyneet hiertymät.


Halkeilevat huulet, kuivat kynsinauhat ja muut arkiset kuivuusongelmat
Hilseileviä ja kuivia ihoalueita voi esiintyä koko kehossa sekä nuorilla että vanhoilla. Erityisesti lasten posket ja kädet ovat erityisen herkkiä kylmillä ilmoilla, kun taas aikuiset kärsivät usein kuivista kynsinauhoista tai huulien halkeilusta. ACO Repair Cream kosteuttaa ja pehmentää kuivaa ihoa nopeasti ja pitkäkestoisesti ja auttaa ihoa sekä korjaamaan itseään että vahvistamaan sen suojakerrosta. Varmista siis, että laukussasi kulkee aina mukana ACO Repair Cream -voidetta perheessä mahdollisesti ilmenevien ihon kuivuusongelmien varalta.


Hiertymät ja ihoärsytys liikunnan jälkeen
Jos olet tehnyt intensiivisen pyöräilyharjoituksen, tiedät, että sisäreisien iho voi hiertyä ja tuntua ärtyneeltä, kun saavut maaliin. Sama koskee nännejä pitkän lenkin jälkeen. Kun treenipaidan kangas tai liian löysät urheiluliivit hankautuvat ihoa vasten, voi esiintyä juoksijan nänniksi nimetty ilmiö. Levittämällä kriittisiin kohtiin ACO Repair Cream -voidetta sekä ennen harjoittelua että sen jälkeen voit torjua ja lievittää ihoärsytystä ja pitää ihon pehmeänä ja joustavana.

Ihon hankautuminen lomalla
Ihon hankautuminen – hyvin usein sisäreisissä – on yleinen ilmiö, erityisesti kuumina kesäpäivinä tai kun hikoilemme. Hankausta tai hiertymistä ilmenee, kun kehon osien tai vaatteiden välillä on toistuvaa kitkaa. Kitka voi aiheuttaa ärsytystä ja punoitusta, ja jos sen annetaan jatkua liian kauan, jopa haavaumia tai rakkuloita, jotka saattavat vaatia lääketieteellistä hoitoa. Tällaisten ongelmien välttämiseksi kannattaa levittää hankaukselle altistuville alueille ACO Repair Cream -voidetta ennen pukeutumista. Ilmenikö päivän aikana uusia hankausalueita, joita et ollut tullut ajatelleeksi aiemmin? Rauhoita ihoa ja lievitä epämukavuutta levittämällä niihin kohtiin Repair Cream -voidetta heti, ennen kuin hankautuminen johtaa suurempiin ongelmiin.

Repair Cream 70 mlSuojaava ja korjaava erikoisvoide
Repair Cream 30 mlSuojaava ja korjaava erikoisvoide
Keramidi – tähtiraaka-aine, joka suojaa ja vahvistaa ihoasi

Jos haluat hyvinvoivan ja kosteutetun ihon, joka kestää hyvin pohjoisen ilmaston säävaihteluita ja muita ympäristötekijöitä, keramidit ovat oiva sijoitus ihonhoitorutiiniisi. Siksi ACO Repair Cream saattaa olla uusi ihonhoitosankarisi!

Huolellisesti valittu, huolellisesti karsittu

Ainesosien täydellisen koostumuksen löytäminen on taito. Luomme parhaan mahdollisen koostumuksen kuluttajillemme 80 vuoden kokemuksemme ja omien laboratorioidemme kautta.