Ryppyjen ja juonteiden välillä on eroa

Emme voi estää ikääntymistä, mutta voimme ennaltaehkäistä ja vähentää ikääntymisen merkkejä. Ohessa on vinkkejä siihen, miten voit antaa kauniille kypsälle ihollesi parhaat edellytykset.

Anti-age-käsitteestä puhuttaessa kyseessä on usein kaksi erilaista kategoriaa ja ne on helppo sekoittaa keskenään. Toisessa kategoriassa on kyse siitä, miten ikääntymisen merkkejä voidaan ennaltaehkäistä ja toisessa siitä, miten jo olemassa olevia ryppyjä ja juonteita voidaan vähentää. Iho alkaa yleensä ikääntyä 30 ikävuoden paikkeilla. Silloin etenkin silmien ja suun ympärille alkaa muodostua ryppyjä ja juonteita.

Muita ikääntyvälle iholle ihanteellisesti sopivia ainesosia ovat niasiiniamidi, retinoli, PCA, Q10 ja C-vitamiini.

Ikääntyvä iho tarvitsee yleensä enemmän kosteutta – ryppyjä ja juonteita muodostuu helpommin kuivalle ja kireälle iholle. Silloin on hyvä etsiä tuotteita, jotka sisältävät glyserolia, hyaluronihappoa ja tetrapeptidi-21:a. Muita ikääntyvälle iholle ihanteellisesti sopivia ainesosia ovat niasiiniamidi, retinoli, PCA, Q10 ja C-vitamiini. Ja aurinkosuoja! Ihosi pahin vihollinen ikääntymisen osalta on aurinko. Myös tupakointi, stressi ja muut ulkoiset rasitteet vaikuttavat kielteisesti ihosi elastisuuteen ja mahdollistavat siten ryppyjen ilmaantumisen.

Myydyimmät ACO anti-age tuotteet
Anti Age Vitalising Day CreamRavitseva anti-age päivävoide
Anti Age Revitalising Night CreamYövoide, jonka vitamiinit antavat iholle uutta hehkua
Anti-Age Smoothing Eye CreamKosteuttava silmänympärysvoide, joka vähentää juonteita
Renewing Face OilHoitava kasvoöljy, joka antaa luonnollisen hehkun
Lisää anti-agesta
Yli 40-vuotiaalle iholle

Iho menettää luonnollisen hehkunsa ajan myötä ja saattaa muuttua kuivaksi ja herkäksi. Oikeilla tuotteilla voit kuitenkin antaa kypsälle iholle parhaat edellytykset.

Kaikki anti-age-tuotteista

Aurinko, pakokaasut ja epäterveellinen elämä vaikuttavat kaikki osaltaan ihon ikääntymiseen. Mutta milloin on oikeastaan aika alkaa käyttää anti-age-tuotteita?

Mitä kollageeni on

Kollageeni-sana nousee toistuvasti esille ikääntymisen ehkäisystä ja juonteista puhuttaessa. Mutta mitä kollageeni oikeastaan on ja mitä vähentyneellä kollageenin tuotannolla tarkoitetaan?