Superseerumi

Monille seerumi on edelleen tuntematon tuote, mutta se on todellinen supersankari ihonhoitorutiineissasi. Tulet ihmettelemään, miten ikinä pärjäsit ilman sitä!

Seerumi on tuote, josta on tullut todellinen buumi, mutta monet eivät vieläkään tunne tuotetta ja tiedä, miten ja milloin sitä tulisi käyttää. Seerumi on lyhyesti sanottuna lisätehoa antava tuote, joka vaikuttaa syvältä ja tunkeutuu syvemmälle ihoon kuin päivä- tai yövoide. Seerumi on koostumukseltaan kevyt ja se sisältää enemmän aktiivisia ainesosia, jolloin myös seerumin jälkeen käytettävillä voiteilla saadaan enemmän hyötyä. Seerumia levitetään puhdistuksen jälkeen, mutta ennen päivä- tai yövoidetta. Seerumilla voi olla erilaisia ominaisuuksia, mutta yleensä se tasoittaa ihon sävyä, lisää ihon luonnollista hehkua, vahvistaa ihon läpäisyestettä ja ehkäisee ihon ennenaikaista ikääntymistä.

Vinkki! Oletko epävarma siitä, missä järjestyksessä tuotteita tulisi käyttää? Perusajatuksena on, että tuotteet levitetään koostumuksen mukaan – ohuesta paksumpaan.

Toinen täydennys seerumin lisäksi on kasvoöljy. ACO Renewing Face Oil tehostaa ihoa antamalla ravinteita ja luonnollista hehkua. Samalla se suojaa vapaita radikaaleja vastaan sekä syväkosteuttaa ihoa. Seerumi ja öljy voidaan hyvin yhdistää.


ACO Öljyt ja seerumit
Renewing Face OilHoitava kasvoöljy, joka antaa luonnollisen hehkun
Repairing Skin OilKosteuttava monivaikutteinen kuivaöljy
Rescue MistVälitön kosteutus ja C-vitamiinia
Suositellut artikkelit
Eroon tummista silmänalusista

Riittämätön uni, allergia tai yksinkertaisesti perinnölliset syyt – tummiin ja turvonneisiin silmänalusiin on useita syitä. Apua on kuitenkin saatavilla!

Kuori enemmän

Iho saattaa kaivata hieman apua kuolleen ihosolukon poistamisessa. Kuorivilla tuotteilla on useita etuja. Ne lisäävät esimerkiksi ihon luonnollista hehkua ja tasoittavat ihon pintaa.