Vauvan herkkä iho

Haluamme pienokaisille vain parasta ja siksi on tärkeää valita tuotteet huolellisesti. ACO on monia erilaisia tuotteita myös vauvojen ja lasten ihonhoitoon.

Kuiva iho
Pienillä lapsilla on ohuempi ja herkempi iho, jolla on taipumus kuivua helpommin. Miniderm on pehmentävä voide kuivasta ihosta kärsiville lapsille ja aikuisille.

Punoittava peppu ja ihottuma
ACO Minicare Diaper Rash Spray lievittää ja ehkäisee vaippaihottumaa. Suihke muodostaa iholle suojakerroksen, joka rauhoittaa ja lievittää ärtynyttä ihoa ja kosteuttaa koko päivän ajan. Se on myös erittäin helppokäyttöinen, eikä sitä tarvitse levittää.

Kylvettäminen
Jotta pienokaisen iho ei kuivuisi, on hyvä olla kylvettämättä lasta liian usein. Käytä hoitavia ja kosteuttavia tuotteita kylvettäessä lastasi. ACO Minicare Washlotion on erittäin hellävarainen puhdistustuote, joka on suunniteltu erityisesti hyvin kuivasta ja herkästä ihosta kärsiville lapsille. Puhdistustuotteen pH-arvo on lähellä ihon omaa pH-arvoa, eikä se sisällä lainkaan säilöntäaineita, väriaineita tai hajusteita.

Kosteuta
Minicare perusvoide sopii kuivalle, erittäin kuivalle ja atooppiselle iholle. Kosteuta kahdesti päivässä ja aina kylvettämisen jälkeen. Minicare-voide sisältää 60 prosenttia rasvaa ja 5 prosenttia glyserolia. Sillä on todistetusti suojaava ja kosteuttava vaikutus.

Pidä huolta lapsesi ihosta
Minicare Baby Oil100% kasvipohjainen vauvaöljy
Minicare Wash MousseMieto ja hellävarainen pesuvaahto vauvoille ja lapsille
Minicare WashlotionMieto puhdistustuote lapsille
Minicare Eczema Treatment CreamVauvojen ja lasten lieviin sekä kohtalaisiin atooppisen ihottuman oireisiin
Minicare Diaper Rash SprayRauhoittava spray päivittäiseen käyttöön
Minicare Cream 350gPehmentävä voide kosteuttavalla glyserolilla
Miniderm perusvoide 210gHellävarainen ja kevyt Miniderm kosteuttaa kuivaa ja herkkää ihoa. Erityisesti lapsille.