IHONHOITORUTIINI NORMAALILLE IHOLLE

Ihosi on luonnostaan joustava, pehmeä ja kimmoisa – iho on tasapainossa. Kärsit harvoin finneistä.

1. Puhdistus
Aamuin illoin

Normaali iho voi yleisesti ottaen hyvin ja on tasapainossa. Tavoitteena on pitää se sellaisena. Normaalille iholle on olemassa useita vaihtoehtoja, mutta muista käyttää mietoja puhdistustuotteita, jotta ihon kosteustasapaino ei järkkyisi. Geeli tai emulsio puhdistaa ihoa ja poistaa meikkiä samalla, kun se kosteuttaa ja säilyttää luonnollisen kosteustasapainon. Jos käytät mieluummin vaahtoa, on tärkeä käyttää tuotetta, joka ei kuivata ihoa. Jos käytät vedenkestävää meikkiä, on hyvä käyttää erityistä meikinpoistotuotetta, joka tehoaa vedenkestäviin tuotteisiin, eikä ärsytä ihoa. Käytä lopuksi kasvovettä saadaksesi pois meikkijäämät ja säilyttääksesi ihon kosteustasapainon.

Suositellut tuotteet
Refreshing Cleansing LotionHellävarainen puhdistusemulsio
Refreshing Cleansing GelHellävarainen ja saippuaton puhdistusgeeli
Refreshing TonerHellävarainen ja kosteuttava kasvovesi normaalille iholle
2. Öljy
Aamuin illoin

Hehkun lisäämiseksi ja ikääntymisen merkkien torjumiseksi öljy on erinomainen tuote käytettäväksi aamuin ja illoin. Öljy soveltuu käytettäväksi yksinään tai lisäämällä muutaman tipan päivä- ja yövoiteeseen. Vinkki! Haluatko luonnollista hehkua poskiisi? Levitä öljyä varovasti sormenpäillä poskipäille meikkaamisen jälkeen.

Suositellut tuotteet
Renewing Face OilHoitava kasvoöljy, joka antaa luonnollisen hehkun
3. Silmänympärysvoide
Aamuin illoin

Silmänympärysiho on herkkä ja turvonneet silmänaluset ovat yleinen ongelma. Silmänympärysgeeliä käyttämällä kosteutat herkkää silmänympärysaluetta samalla, kun geeli viilentää ja vähentää turvotuksen merkkejä.

Suositellut tuotteet
Anti-Age Smoothing Eye CreamKosteuttava silmänympärysvoide, joka vähentää juonteita
Calming Eye Gel Rauhoittava ja viilentävä silmänympärysgeeli
4. Kosteutus
Aamuin illoin

Normaalikin iho tarvitsee kosteutta aamulla ja illalla ihon luonnollisen tasapainon säilyttämiseksi. Käytä päivä- ja yövoidetta, jotka ravitsevat ihoa ja antavat intensiivistä kosteutusta, pitääksesi ihon pehmeänä ja sileänä. Jos ihoosi alkaa mielestäsi muodostua juonteita ja sen kimmoisuus katoaa, käytä anti-age-päivä- ja yövoidetta.

Suositellut tuotteet
Moisturising Day CreamKosteuttava päivävoide normaalille iholle
Moisturising Night CreamKirkastava yövoide normaalille iholle