Yli 40-vuotiaalle iholle

Iho menettää luonnollisen hehkunsa ajan myötä ja saattaa muuttua kuivaksi ja herkäksi. Oikeilla tuotteilla voit kuitenkin antaa kypsälle iholle parhaat edellytykset.

Iho muuttuu ajan myötä. Aikaisemmin normaalilta tai rasvaiselta tuntunut iho saattaa alkaa tuntua kuivalta, hauraalta ja herkältä. Sen luonnollinen hehku vähenee ja pigmenttiläiskät lisääntyvät. Se ei ole ihme. Ajan myötä kollageenin tuotanto vähenee luonnostaan ja elastiinin ja hyalyronihapon määrät muuttuvat. Siksi iho menettää kimmoisuutensa, elastisuutensa ja kosteustasonsa. Tämä johtaa puolestaan siihen, että ihosta tulee ohuempi, ryppyisempi ja vähemmän elastinen. Myös talineritys ja solujen uusiutuminen vähenevät, mikä saa rypyt ja juonteet esiin. Ihosi muuttumiseen vaikuttavat tietenkin merkittävästi myös perintötekijät.

ACO Daily Care Anti-Age on suunniteltu erityisesti kypsälle iholle. Se sopii niille, jotka haluavat tasoittaa juonteet ja palauttaa kasvojen luonnollisen hehkun. Tuotteet tarjoavat vitamiineja ja kivennäisaineita, jotta iho saa kaiken tarvitsemansa. Todellinen vitamiinitehohoito tuubissa! Tuotevalikoima sisältää muun muassa päivä- ja yövoiteen, jotka sisältävät runsaasti kosteutta sitovaa PCA:ta, antioksidantteja vapaita radikaaleja vastaan, niasiiniamidia (B3-vitamiinia), joka vähentää ryppyjä ja hienoja juonteita sekä kosteuttavaa sheavoita. Yövoiteessa on myös A-vitamiinia, joka hoitaa ja kuorii ihoa sekä lisää solujen uusiutumista – todellinen ihonhoidon supersankari!


Kokeile tätä sarjaa
Anti-Age Smoothing Eye CreamKosteuttava silmänympärysvoide, joka vähentää juonteita
Anti Age Vitalising Day CreamRavitseva anti-age päivävoide
Anti Age Revitalising Night CreamYövoide, jonka vitamiinit antavat iholle uutta hehkua
Anti Age Rich Moisture Face CreamTehokkaasti kosteuttava kasvovoide aikuiselle iholle
Lisää anti-agesta
Kaikki anti-age-tuotteista

Aurinko, pakokaasut ja epäterveellinen elämä vaikuttavat kaikki osaltaan ihon ikääntymiseen. Mutta milloin on oikeastaan aika alkaa käyttää anti-age-tuotteita?

Ryppyjen ja juonteiden välillä on eroa

Emme voi estää ikääntymistä, mutta voimme ennaltaehkäistä ja vähentää ikääntymisen merkkejä. Ohessa on vinkkejä siihen, miten voit antaa kauniille kypsälle ihollesi parhaat edellytykset.

Mitä kollageeni on

Kollageeni-sana nousee toistuvasti esille ikääntymisen ehkäisystä ja juonteista puhuttaessa. Mutta mitä kollageeni oikeastaan on ja mitä vähentyneellä kollageenin tuotannolla tarkoitetaan?