IHONHOITORUTIINI HERKÄLLE IHOLLE

Ihosi ärtyy ja alkaa punoittaa helposti. Ihollasi on näkyviä verisuonia ja punoitusta etenkin nenän ympärillä ja poskilla.

1. Puhdistus
Aamuin illoin

Herkkä iho tuntuu usein kireältä, kuivalta ja punoittaa herkästi. Hellävaraisten tuotteiden käyttö on tärkeää kaikille ihotyypeille, mutta etenkin herkälle iholle, joka reagoi helpommin hajustettuihin tuotteisiin, mikä saattaa aiheuttaa punoitusta. Herkän ihon ihonhoitorutiini ei saisi koostua monista vaiheista ärsytyksen riskin välttämiseksi. Puhdista kasvot erittäin hellävaraisella hajusteettomalla ja saippuattomalla puhdistustuotteella. Puhdistusemulsio on sekä mieto että tehokas eikä sitä tarvitse huuhdella pois vedellä, joka kuivattaa ihoa, vaan se voidaan pyyhkiä pois pehmeällä vanulapulla. Viimeistele hoito kasvovedellä säilyttääksesi ihon luonnollisen kosteustasapainon. Myös misellivesi sopii kuivalle iholle, koska sillä on sekä puhdistavia että kosteuttavia ominaisuuksia.

Suositellut tuotteet
Sensitive Balance Micellar Cleansing Gelmisellipuhdistusgeeli, joka sisältää prebiootteja ja hyaluronihappoa
Soft & Soothing Cleansing LotionHellävarainen ja rauhoittava kasvojenpuhdistusemulsio.
2. Silmänympärysvoide
Aamuin illoin

Silmänympärysiho on ohut ja herkkä ihotyypistä riippumatta. Silmänympärysgeeliä käyttämällä kosteutat herkkää silmänympärysaluetta samalla, kun geeli viilentää ja vähentää turvotuksen merkkejä.

Suositellut tuotteet
Sensitive Balance Eye CreamRauhoittava ja kosteuttava silmänympärysvoide, joka sisältää prebiootteja
3. Kosteuta
Aamuin illoin

Käytä päivä- ja yövoidetta, jotka palauttavat ihon kosteustasapainon ja muista, että voiteiden tulee olla hellävaraisia ja hajusteettomia. Käytä tuotteita, joissa on täyteläinen koostumus ja jotka kosteuttavat välittömästi. Sheavoi, Canola -öljy ja glyseriini ovat ainesosia, jotka toimivat erinomaisesti herkälle iholle. Annat silloin ihollesi runsaasti kosteutta!

Suositellut tuotteet
Sensitive Balance Face CreamTäyteläinen, hellävarainen ja rauhoittava kasvovoide
Sensitive Balance Face FluidKevyt, hellävarainen ja rauhoittava kasvovoide
Caring Face CreamHoitava ja pehmentävä kasvovoide