Eroon tummista silmänalusista

Riittämätön uni, allergia tai yksinkertaisesti perinnölliset syyt – tummiin ja turvonneisiin silmänalusiin on useita syitä. Apua on kuitenkin saatavilla!

Rantakassin kokoisilta tuntuvat silmäpussit ja meikin lävitse loistavat tummat silmänaluset ovat monille tuttuja ongelmia.

Silmänympärysiho on erittäin ohut ja herkkä. Siksi verisuonet ovat lähellä ihon pintaa, mikä aiheuttaa myös tummat silmänaluset. Ikääntyminen tuo useimmiten mukanaan myös silmäpussit. Silmänympärysvoiteeseen panostaminen ei ole ratkaisu kaikkiin ongelmiin – taustalla saattaa olla muita ongelmia kuten vitamiininpuutos tai perinnölliset tekijät – mutta se auttaa luomaan hieman raikkaamman ilmeen ja antaa pitkäkestoista kosteutusta. Erityisesti silmänympärysiholle tarkoitettu voide auttaa kosteuttamaan kunnolla ja täyttää ihon luoden välittömästi pirteämmän ilmeen.


ACO silmänympärysvoideet
Calming Eye Gel Rauhoittava ja viilentävä silmänympärysgeeli
Anti-Age Smoothing Eye CreamKosteuttava silmänympärysvoide, joka vähentää juonteita
Age Delay Eye CreamSilmänympärysvoide, joka vähentää juonteita ja tummia silmänalusia
Suositellut artikkelit
Kuori enemmän

Iho saattaa kaivata hieman apua kuolleen ihosolukon poistamisessa. Kuorivilla tuotteilla on useita etuja. Ne lisäävät esimerkiksi ihon luonnollista hehkua ja tasoittavat ihon pintaa.

Superseerumi

Monille seerumi on edelleen tuntematon tuote, mutta se on todellinen supersankari ihonhoitorutiineissasi. Tulet ihmettelemään, miten ikinä pärjäsit ilman sitä!