Aurinko-opas- sopiva suoja juuri sinulle

Huolellinen rasvaaminen ja sopiva aurinkotuote ovat avaimet turvalliseen kesään. ACO aurinko-oppaan avulla löydät itsellesi parhaiten sopivan aurinkotuotteen.

Terve suhtautuminen aurinkoon riittää pitkälle. Jos altistut paljon auringolle, riskinä ovat palovammat, aurinkoihottuma, rypyt ja pitkällä tähtäimellä myös ihosyöpä. On tärkeä muistaa, että aurinko on voimakkaimmillaan kello 11-15 ja pilvetkin lävistävät auringon UV-säteilyä. Parhaan suojan antavat vaatteet ja varjo yhdessä aurinkovoiteen kanssa.

Käytä reippaasti tuotetta – noin 30 millilitraa on määrä, jonka aikuisen vartalo tarvitsee kullakin rasvauskerralla.

Kun käytät aurinkovoidetta, muista rasvata iho ennen ulos menemistä, lisätä voidetta kolmen tunnin välein ja aina uimisen jälkeen. Käytä reippaasti tuotetta – noin 30 millilitraa on määrä, jonka aikuisen vartalo tarvitsee kullakin rasvauskerralla. Suojaa myös pää ja päänahka käyttämällä aurinkohattua!

KAIKKIIN TILANTEISIIN

Rantapäivään
Kaikki ACO Sun Body - tuotteet sisältävät Triple Moist Complex -ainesosayhdisteen, joka antaa välittömän intensiivisen ja pitkävaikutteisen kosteutuksen syvälle ihoon. Tuotevalikoima sisältää sekä voiteita että suihkeita. Muista valita erityisesti kasvoille kehitetty aurinkotuote. Kaikki ACO Sun Face - tuotteet ovat kosteuttavia ja hajusteettomia ja ne sisältävät sekä UVA- että UVB-suojan.

Lapsille
Kaikki ACO Sun Kids - tuotteet on suunniteltu vesi- ja rantaleikkejä varten. Kaikki tuotteet ovat erittäin vedenkestäviä ja ne sopivat lapsen herkälle iholle.

Kaupunkipäivään
Sun Face Fluid on kevyt aurinkovoide kasvoille. Se antaa iholle mattapinnan ja estää finnien muodostumista. Se sopii loistavasti käytettäväksi meikin alla. Sun Spray Intensive Moisture on helppo levittää vartalolle. Se imeytyy välittömästi eikä tahraa.

Aktiiviselle
Sun Transparent Spray on läpinäkyvä ja helposti levitettävä aurinkosuihke, joka imeytyy hetkessä – sopii täydellisesti karvaisillekin ihoalueille. Se on myös erittäin veden- ja hienkestävä.

Festareille
Sun Stick soveltuu täydellisesti säilytettäväksi käsilaukussa ja levitettäväksi auringolle eniten altistuville ihoalueille. Sun Soft Lips on huulikiilto, joka hoitaa ja kosteuttaa huulia antaen niille samalla kevyen vaaleanpunaisen hohtavan sävyn.

Paahtavalle auringolle altistumisen jälkeen
Anna ihon levätä samalla kun pidennät rusketusta käyttämällä After Sun Milk - tuotetta. Ihosta tulee silkinpehmeä ja ihanan viilentynyt.

Aurinkosuoja
Sun Spray Intensive Moisture Spf 50+Kosteuttava aurinkosuojasuihke spf 50+
Sun Transparent Spray SPF 30Kevyt aurinkosuojasuihke spf 30
Sun Stick Moisturising SPF50+Kosteuttava aurinkosuojapuikko spf 50+
After Sun Tan Prolonging MilkKosteuttava After Sun voide
Ultra Light Sun Face Fluid SPF 50+Erittäin kevyt aurinkovoide kasvoille