Oikea puhdistus ihotyypillesi

Kauniin ja pehmeän ihon salaisuus piilee puhdistuksessa. On olemassa useita puhdistustuotteita erilaisille ihotyypeille. Mikä sopii sinulle parhaiten?

Tuotevalikoimassamme on monenlaisia puhdistustuotteita, jotka sopivat omiin tarpeisiisi ja toivomuksiisi. Puhdistusemulsio sopii esimerkiksi erityisen hyvin kuivalle ja herkälle iholle, kun taas puhdistusvaahto sopii hyvin rasvaiselle ja öljyiselle iholle. Parhaan tuloksen varmistamiseksi suosittelemme, että puhdistat ihosi aamuin ja illoin ja käytät puhdistuksen päätteeksi kasvovettä saadaksesi epäpuhtaudet ja meikkijäämät pois. Puhdistamalla kasvosi heti aamusta pääset eroon kuolleista ihosoluista, epäpuhtauksista ja hiestä. Ja illalla on erityisen tärkeää puhdistaa iholta pakokaasut ja muut ilmansaasteet, joille olet altistunut päivän aikana. Puhdas iho luo pohjan myös muille kosteuttaville tuotteille.

Sekaiholle on tyypillistä se, että t-alue on rasvaisempi ja muissa kasvojen osissa iho on kuiva tai normaali. Etsi hellävaraista puhdistusta geelin tai emulsion muodossa. Myös entsyymikuorintaa sisältävä puhdistusvaahto sopii erinomaisesti kasvojen rasvaisempien osien käsittelyyn.

Psst! Tiesitkö, että ACO:n tekemä tutkimus osoitti, että 50 prosentilla kaikista naisista on sekaiho?

Normaali iho on usein tasapainossa ja voi hyvin, mutta tarvitsee silti hoitavia ja hellävaraisia tuotteita. Valitse vaahto, geeli, emulsio tai misellivesi. Muista kuitenkin, että tuotteiden on oltava hoitavia ja kosteuttavia, jotta ne eivät horjuta ihon luonnollista pH-tasapainoa.

Kuiva iho tarvitsee rauhoittavan ja kosteuttavan puhdistuksen. Hyvä vaihtoehto on silloin saippuaton geeli tai emulsio.

Rasvainen iho erittää usein normaalia enemmän talia, ja voi siksi tarvita enemmän kuorintaa. Puhdistusvaahto tai -geeli ovat parhaat vaihtoehdot.

Herkkä iho tarvitsee enemmän huolenpitoa ja hellävaraista puhdistusta. Silloin puhdistusvoide on paras vaihtoehto. Myös misellivesi tai miselligeeli ovat hyviä vaihtoehtoja.

Herkkä silmänympärysiho ärtyy ja kirvelee herkästi, ja siksi sinun tulee välttää käyttämästä sille samaa puhdistustuotetta kuin muille kasvojen alueille. Panosta erityisesti silmänympärysiholle kehitettyyn puhdistustuotteeseen.

Vinkki! Monilla puhdistustuotteillamme on kuoriva vaikutus, mutta kasvojen iho on hyvä silloin tällöin kuoria kunnolla. Käytä ACO Cleansing Scrub -tuotetta saadaksesi erityisen puhtaan tunteen.
ACO puhdistus
Soft & Soothing Cleansing LotionHellävarainen ja rauhoittava kasvojenpuhdistusemulsio.
Refreshing Cleansing LotionHellävarainen puhdistusemulsio
Rebalancing Cleansing FoamKuoriva puhdistusvaahto, sisältää AHA-happoa
Pure Glow Renewing Daily CleanserKuoriva puhdistusvaahto, sisältää BHA-happoa
3 in 1 Cleansing MilkHellävarainen ja tehokas kasvojenpuhdistusemulsio.
Lue lisää puhdistuksesta
Hehkuva iho

Ihonhoitorutiinit muodostavat perustan raikkaasti hehkuville kasvoille. Autamme sinua saamaan kadehdittavan hehkun. Ihostasi tulee pehmeä, sileä ja todella hehkuva!

Kuori enemmän

Iho saattaa kaivata hieman apua kuolleen ihosolukon poistamisessa. Kuorivilla tuotteilla on useita etuja. Ne lisäävät esimerkiksi ihon luonnollista hehkua ja tasoittavat ihon pintaa.