Kesä aurinko ja ensiluokkainen ihonhoito

Kun siivoat talvivaatteet pois, on aika ottaa esiin kesän ihonhoitotuotteet. Runsas aurinkotuotteen (ja korkean suojakertoimen) käyttö on tärkeää kesäauringolta suojautumisessa

Aivan kuten ihosi tarvitsee usein ylimääräistä kosteutta ja hoivaa talvikaudella, se tarvitsee myös ylimääräistä suojaa kesän aikana. Monien mielestä aurinkovoiteet ovat rasvaisia ja muodostavat kalvon kasvoille – mutta aivan kuten muidenkin ihonhoitotuotteiden kanssa, voit käyttää omalle ihotyypillesi sopivia aurinkotuotteita.

Kuiva iho
Sun Face Cream on tehokkaasti kosteuttava aurinkovoide, joka suojaa auringon UVA- ja UVB-säteiltä. Voide kuivuu nopeasti eikä tahmaa.

Normaali ja sekaiho
Sun Face Cream on tehokkaasti kosteuttava aurinkovoide, joka suojaa auringon UVA- ja UVB-säteiltä. Voide kuivuu nopeasti eikä tahmaa. Jos haluat kevyemmän aurinkosuojan, hyvä vaihtoehto on ACO Sun Face Mattifying Fluid. Se antaa iholle mattapinnan, estää kiiltelyä, eikä tuki ihohuokosia.

Rasvainen iho
ACO Sun Face Mattifying Fluid on aurinkovoide, joka estää kiiltelyä, ehkäisee finnien muodostumista, eikä tuki ihohuokosia.

Ikääntyvä iho
Sun Face Cream Anti Age -tuotteessa on korkeampi UVA-suoja sekä C-, E- ja Q10-vitamiineja, jotka suojaavat vapaita radikaaleja vastaan ja auttavat estämään ryppyjen ja pigmenttimuutosten muodostumisen.

Muista, että…

  • Aurinkovoide on paras voide ryppyjen ja ihon ennenaikaisen ikääntymisen ehkäisemiseksi. Varomaton auringonotto ja liiallinen altistuminen auringolle heikentävät ihon kimmoisuutta ja elastisuutta.
  • Kevätaurinko on voimakas ja kevätiho suojaamaton. Aloita aurinkotuotteen käyttö jo huhtikuussa. Monet kasvovoiteet ja meikkituotteet sisältävät aurinkosuojakertoimen, mutta niitä saattaa olla vaikeaa käyttää riittävästi. Käytä siis sen sijaan erityisesti kasvoille kehitettyä aurinkotuotetta.
  • Vältä AHA- ja BHA-happoja sekä retinolia kesän aikana. Jos haluat jatkaa tavallista ihonhoitorutiiniasi, joka sisältää esimerkiksi retinolia, aurinkotuotteen käyttöön tulee kiinnittää erityistä huomiota. Muuten vaarana on, että kasvot ruskettuvat epätasaisesti.
Aurinkosuoja
Sun Face Cream Intensive Moisture Spf 50+Kosteuttava aurinkosuojavoide kasvoille SPF 50+
Sun Face Cream Intensive Moisture Spf 30Kosteuttava aurinkosuojavoide kasvoille SPF 30