Asiantuntijan vinkit- kaikki intiimialueen hoidosta

Samaa vartalon puhdistustuotetta käytetään usein koko keholle, mutta tosiasia on, että intiimialue on herkkä alue, jota on tärkeä hoitaa oikeilla tuotteilla. ACO tuotekehittäjä Izabela Norin kertoo, miksi.

Kenelle ACO Intimate Care sopii?
Kaikille naisille ja miehille. Intiimialueen pH-arvo on pidettävä alhaisena ja tasapainossa. Siksi esimerkiksi Cleansing Wash-, Intimate Wipes- ja Moisturizing Gel -tuotteissa on hapan pH-arvo, joka on noin 5.

Jos intiimialue on erittäin kuiva esimerkiksi raskauden aikana ja sen jälkeen sekä vaihdevuosien aikana, mitä tuotteita tulisi silloin käyttää?
Erittäin kuivalle intiimialueelle suosittelen Cleansing Oil -puhdistusta ja sen jälkeen Soothing Cream -tuotetta, joka kosteuttaa pitkävaikutteisesti.

Entä normaalille tai kuivalle intiimialueelle?
Cleansing Wash -tuotetta voidaan käyttää yhdessä Moisturising Gel -tuotteen kanssa, jos halutaan säilyttää intiimialueen luonnollinen kosteustasapaino tai jos kuivuus ei ole merkittävä ongelma.

Mikä on intiimituotesarjasta suosikkisi?
Cleansing Wash! Tehokkuus, hellävaraisuus ja koko vaahtoavan puhdistuksen antama kokemus saa minut itse asiassa käyttämään sitä koko vartalolle.

Voivatko miehetkin käyttää ACO intiimituotteita?
Tottakai! Miehille ja naisille on yhtä tärkeää käyttää tuotteita, jotka on suunniteltu erityisesti intiimialueelle.


Vinkki! Cleansing Wipes on täydellinen ratkaisu ollessasi tien päällä tai halutessasi nopeaa virkistystä.

ACO Intimate Care
Intimate Care Cleansing OilHellävarainen ja pehmentävä puhdistusöljy intiimialueelle
Intimate Care Cleansing WashHellävarainen puhdistus intiimialueelle
Intimate Care Soothing CreamPehmentävä ja rauhoittava voide intiimialueelle
Intimate Care Moisturising GelViilentävä ja kosteuttava geeli intiimialueelle
Intimate Care Cleansing WipesKätevä puhdistuspyyhe intiimialueelle
Suositellut artikkelit
Raskaana olevalle vartalolle

Kutiava iho, kiristävä maha ja raskausarvet – iholle voi tapahtua paljon raskauden aikana. Vaivoja voi vähentää pitämällä iho kosteutettuna.

Viisi asiaa joita et tiennyt ihostasi

Mikä on oikeastaan ihon normaali pH-arvo ja mitä tasapainoisella iholla tarkoitetaan? Luettelemme viisi asiaa, joita et ehkä tiennyt ihosta.

Oikea puhdistustuote vartalolle

Yksi tapa säilyttää ihon luonnollinen kosteus pH-tasapainoa horjuttamatta on valita hellävaraiset vartalonpuhdistustuotteet. Autamme sinua löytämään omalle ihollesi sopivat tuotteet.