Kuori enemmän

Iho saattaa kaivata hieman apua kuolleen ihosolukon poistamisessa. Kuorivilla tuotteilla on useita etuja. Ne lisäävät esimerkiksi ihon luonnollista hehkua ja tasoittavat ihon pintaa.

Olet kenties kuullut käsitteet kemiallinen ja mekaaninen kuorinta. Molemmat auttavat poistamaan ihon pinnalla olevat vanhat ihosolut. Se lisää hehkua, tasoittaa ihon pintaa ja auttaa muita tuotteita tunkeutumaan syvemmälle ihoon – ihostasi tulee pehmeämpi ja kimmoisampi. Siksi kasvokuorinta on hyvä tehdä vähintään kerran viikossa, mieluiten useammin, ihotyypistä riippuen. Hellävarainen tapa kuoria iho on käyttää puhdistustuotteita, joilla on kuorivia ominaisuuksia.

Jos ihosi on erittäin herkkä tai kärsit aknesta, on hyvä käyttää kemiallista kuorintaa eli kuorintaa, joka ei sisällä rakeita, jotka saattavat ärsyttää ihoa. Vältä kuorimasta liikaa ja muista aina käyttää aurinkosuojakerrointa jälkeenpäin vähentääksesi pigmenttimuutosten riskiä. AHA- ja BHA-happoja käytetään yleisesti tämän tyyppisessä kuorinnassa.

Jos sinulla on normaali- tai sekaiho, rakeita sisältävä mekaaninen kuorinta on erinomainen vaihtoehto, mutta voit käyttää myös happopohjaista kuorintaa. Älä kuori silmänympärysihoa äläkä kuori liikaa. Muutoin ihostasi saattaa tulla stressaantunut ja herkkä.

Cleansing ScrubSyväpuhdistava kasvokuorinta
Pure Glow Renewing Daily CleanserKuoriva puhdistusvaahto, sisältää BHA-happoa
Rebalancing Cleansing FoamKuoriva puhdistusvaahto, sisältää AHA-happoa
Suositellut artikkelit
Superseerumi

Monille seerumi on edelleen tuntematon tuote, mutta se on todellinen supersankari ihonhoitorutiineissasi. Tulet ihmettelemään, miten ikinä pärjäsit ilman sitä!

Eroon tummista silmänalusista

Riittämätön uni, allergia tai yksinkertaisesti perinnölliset syyt – tummiin ja turvonneisiin silmänalusiin on useita syitä. Apua on kuitenkin saatavilla!