IHONHOITORUTIINI AIKUISELLE IHOLLE

Ihosi on menettänyt luontaisen kimmoisuutensa ja elastisuutensa. Iho on kuiva ja herkkä ja siinä näkyy juonteita ja ryppyjä.

1. Puhdistus
Aamuin illoin

Ikääntyvä iho tarvitsee yleensä tuotteita, jotka kosteuttavat ihoa tehokkaasti, koska ihon kollageenin tuotanto hiipuu hiljalleen 30 ikävuoden jälkeen. Puhdistusemulsio poistaa tehokkaasti meikin samalla, kun se puhdistaa hellävaraisesti ja rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa.

Suositellut tuotteet
3 in 1 Cleansing MilkHellävarainen ja tehokas kasvojenpuhdistusemulsio.
2. Seerumi
Aamuin illoin

Käyttämällä seerumia aamulla ja illalla vahvistat ihon läpäisyestettä ja maksimoit kosteutuksen, jolloin juonteiden ja ryppyjen näkyvyys vähenee. Koska kypsä iho menettää luontaista kosteuttansa, on tärkeä käyttää lisätehoa antavia tuotteita, joissa on ihoa vahvistavia ainesosia. Tällaisia ovat muun muassa tetrapeptidi-21, hyaluronihappo ja niasiiniamidi.

Suositellut tuotteet
Age Delay SerumSeerumi, joka lisää ihon joustavuutta
Renewing Face OilHoitava kasvoöljy, joka antaa luonnollisen hehkun
3. Silmänympärysvoide
Aamuin illoin

Ihon ikääntymisen ensimmäisiä merkkejä ovat juonteet ja kuivuusrypyt silmien ympärillä. Juonteet johtuvat etupäässä siitä, että ihossa ei ole kosteutta. Siksi on hyvä levittää silmänympärysvoidetta juuri silmänympärysiholle. Kosteutta sitovien, pehmentävien ja silottavien ainesosien ansiosta silmänympärysihosta tulee tasaisempi ja turvotus laskee.

Suositellut tuotteet
Age Delay Eye CreamSilmänympärysvoide, joka vähentää juonteita ja tummia silmänalusia
Anti-Age Smoothing Eye CreamKosteuttava silmänympärysvoide, joka vähentää juonteita
4. Kosteutus
Aamuin illoin

Ikääntyvä iho tarvitsee etupäässä kosteutta ja hieman apua solujen uusiutumisen tehostamiseksi. Etsi tuotteita, jotka ovat ravitsevia ja kosteuttavia. Hyviä ainesosia ovat PCA:t, glyseriini ja sheavoi. Myös A-vitamiini auttaa lisäämään solujen uusiutumista ihossa yhdessä niasiiniamidin kanssa, joka vähentää ryppyjä, tasoittaa juonteita ja tekee ihosta kimmoisan.

Suositellut tuotteet
Age Delay Day Cream SPF 30 Tehokas anti-age-päivävoide
Age Delay Day Cream Normal SkinPäivävoide, joka hidastaa ihon ikääntymistä
Age Delay Day Cream Dry SkinPäivävoide, joka hidastaa ihon ikääntymistä
Age Delay Night Cream Normal SkinYövoide, joka kiihdyttää kollageenin tuotantoa
Age Delay Night Cream Dry SkinYövoide, joka kiihdyttää kollageenin tuotantoa
5. Jotakin ekstraa
Päivän aikana

Jos ihosi tuntuu kuivalta päivän aikana, on hyvä pitää kasvosuihke käden ulottuvilla. Suihke kosteuttaa välittömästi ja se soveltuu erinomaisesti käytettäväksi meikin päällä.

Suositellut tuotteet
Rescue MistVälitön kosteutus ja C-vitamiinia