IHONHOITORUTIINI KUIVALLE IHOLLE

Ihoasi kiristää ja se voi reagoida helposti kylmään ja kuivaan ilmaan. Ihosta puuttuu kosteutta ja hehkua. Kuiva iho tarvitsee kosteutusta, kosteutusta ja vielä kerran kosteutusta!

1. Puhdistus
Aamuin illoin

Puhdista kasvosi aamulla herättyäsi ja juuri ennen nukkumaanmenoa poistaaksesi kuolleet ihosolut, hien ja muun iholle kertyneen lian. Jos ihosi on kuiva, puhdistusemulsio on sinulle paras vaihtoehto, koska se puhdistaa ja samalla kosteuttaa ihoa. Puhdistusemulsio voidaan myös pyyhkiä pois, jolloin et joudu altistamaan kasvojasi tarpeettoman suurelle vesimäärälle. Myös kasvovesi on hyvä vaihtoehto. Käytä alkoholitonta ja hajusteetonta kasvovettä, joka ei kuivata ihoa. Kasvovesi puhdistaa ja kosteuttaa samanaikaisesti, eikä sitä tarvitse huuhdella pois.

Suositellut tuotteet
Soft & Soothing Cleansing LotionHellävarainen ja rauhoittava kasvojenpuhdistusemulsio.
Soft & Soothing TonerHellävarainen ja rauhoittava kasvovesi kuivalle iholle
2. Öljy
Aamuin illoin

Levitä kasvoille ravitsevaa ja syväkosteuttavaa öljyä. Kuiva iho tarvitsee ensisijaisesti kosteutta voidakseen hyvin. Tätä öljy tarjoaa. Kasvoöljy ehkäisee myös ikääntymisen merkkejä ja antaa iholle hehkua.

Suositellut tuotteet
Renewing Face OilHoitava kasvoöljy, joka antaa luonnollisen hehkun
3. Silmänympärysvoide
Aamuin illoin

Silmänympärysiho on kuiva ja herkkä. Siksi on tärkeää käyttää juuri silmänympärysiholle kehitettyä voidetta. Silmänympärysvoide vähentää tummia silmänalusia ja täyttää silmänalusihon.

Suositellut tuotteet
Anti-Age Smoothing Eye CreamKosteuttava silmänympärysvoide, joka vähentää juonteita
Calming Eye Gel Rauhoittava ja viilentävä silmänympärysgeeli
4. Kosteutus
Aamuin illoin

Käytä erittäin täyteläistä ja hoitavaa päivä- ja yövoidetta, joka palauttaa ihon kosteustasapainon. Se palauttaa myös ihon kimmoisuuden ja tasoittaa ihon sävyä. Jos sinulla on kuiva iho, on tärkeä käyttää mietoja ja hajusteettomia tuotteita ihoärsytyksen välttämiseksi. Vinkki! Levitä paksumpi kerros yövoidettasi ennen nukkumaanmenoa. Tällöin voiteesta tulee ikään kuin ihonaamio, joka vaikuttaa nukkuessasi.

Suositellut tuotteet
3+3 Day CreamVälittömästi kosteuttava päivävoide
Nourishing Night CreamYövoide, joka syväkosteuttaa ihoa
Caring Face CreamHoitava ja pehmentävä kasvovoide
5. Jotakin ekstraa
Päivän aikana

Jos ihosi tuntuu kuivalta päivän aikana, on hyvä pitää kasvosuihke käden ulottuvilla. Suihke kosteuttaa välittömästi ja se soveltuu erinomaisesti käytettäväksi meikin päällä.

Suositellut tuotteet
Rescue MistVälitön kosteutus ja C-vitamiinia