Itseruskettavat- aco vastaa kysymyksiisi

Itseruskettavat ovat täydellisiä tuotteita, kun haluat kauniin päivettyneen näköisen ihonsävyn nopeasti. ACO vastaa tavallisimpiin kysymyksiin itseruskettavista!

Kuinka saan itseruskettavan voiteen lopputuloksen kestämään mahdollisimman pitkään?
Ennen kuin käytät itseruskettavaa voidetta, varmista että iho on kuorittu ja kosteutettu. Säännöllinen voiteen käyttö pitää ihon pehmeänä ja kosteutettuna. ACO Sun Kissed Body Lotion ja ACO Sun Kissed Face Cream antavat kevyen rusketuksen sävyn asteittain, jolloin voit käyttää niitä joka päivä! Lisäksi molemmat voiteet kosteuttavat ihoa.

Kuinka usein itseruskettavaa tulisi käyttää?
Niin usein kuin haluat! Jos haluat kevyemmän päivetyksen sävyn, riittää, että käytät itseruskettavaa kerran tai kahdesti viikossa. Jos haluat ruskettuneemman sävyn, suosittelemme ACO Self Tanning Lotion voidetta, joka on myös täydellinen pikaehostus ennen juhlia, sillä se vaikuttaa jo 4 tunnissa.

Kuinka kauan itseruskettavan sävy pysyy?
Se, kuinka usein peset ja kuorit ihoa, vaikuttaa merkittävästi siihen, kuinka kauan itseruskettavan voiteen sävy säilyy ihossasi.

Kuinka saan tasaisen lopputuloksen?
Kuori ja kosteuta iho huolella edellisenä iltana. Välttääksesi sävyn liiallisen tarttumisen ihon kuivimpiin kohtiin, kuten kyynärpäihin, nilkkoihin ja polviin, voi olla hyvä levittää näihin kosteusvoidetta ennen itseruskettavan levitystä.

Värjääkö itseruskettava lakanoita ja vaatteita?
Anna voiteen kuivua perusteellisesti ennen vaatteiden pukemista tai sängyllä makaamista tahrojen välttämiseksi. Näin vältät myös läskikkään lopputuloksesta ihollasi.

Voinko ottaa aurinkoa ja urheilla ilman, että itseruskettavan lopputuloksesta tulee läikikäs?
Kyllä voit! ACO tuotteiden lopputulokseen ei vaikuta auringonotto tai urheilu, mutta muista aina käyttää niiden lisäksi ihollasi aurinkosuojaa, kun oleskelet auringossa, sillä itseruskettavat tuotteet eivät suojaa ihoa auringon UV -säteilyn haitoilta.

Miten itseruskettavat toimivat?
ACO itseruskettavat tuotteet sisältävät kahta aktiivista ainesosaa, jotka antavat iholle ruskettuneen sävy: Dihydroksiasetoni (DHA) ja Erytroloosi. Nämä ovat luonnollisia ja vaarattomia kasviperäisiä sokeriyhdisteitä. Näiden aktiivisten ainesosien määrä tuotteessa määrittää pääasiallisesti sen, kuinka tumman sävyn itseruskettava saa iholla aikaan. Lopulliseen sävyyn ja rusketuksen kestoon vaikuttavat kuitenkin myös ihon yksilölliset erot. Itseruskettavat eivät vaikuta syvällä solutasolla, vaan värjäävät ainoastaan ihon ulommaisen kerroksen kuolleita ihosoluja. Voidetta levittäessä itseruskettavan aktiiviset ainesosat reagoivat ihon pinnan proteiinien, peptidien ja aminohappojen kanssa. Sävy haalistuu, kun ihoa pestään ja kuolleita ihosoluja irtoaa ihon pinnalta.

Ovatko itseruskettavat tuoksuttomia?
Kaikilla itseruskettavilla on ominaishaju johtuen siitä aktiiviaineen kemiallisesta reaktiosta, joka saa aikaan ihon ruskean sävyn. ACO itseruskettaviin on lisätty mieto ja raikas hajuste, joka peittää itseruskettavien aktiiviaineiden ominaishajua. Suosittelemme!

Minulla on kuiva ja herkkä iho – voinko käyttää itseruskettavaa?
Kaikki ACO itseruskettavat sopivat kuivalle ja herkälle iholle. Aivan kuten muutkin ACO vartalotuotteet, ne sisältävät Triple Moist Complex ainesosayhdisteen, joka antaa välitöntä, tehokasta ja pitkävaikutteista kosteutusta iholle.

Ovatko ACO itseruskettavat vegaanisia?
Kaikki ACO itseruskettavat ovat vegaanisia!

Itseruskettavat
Sun Kissed Face Cream Asteittain itseruskettava kasvovoide
Sun Kissed Body LotionAsteittain itseruskettava kosteusvoide
Self-Tanning LotionItseruskettava voide
Lue ACO’n opas itseruskettavista!
Näin saat täydellisen rusketuksen savyn ilman auringon haittoja

Itseruskettavat tuotteet ovat paras keino saada terveellinen rusketus ilman aurinkoa. Eikä se ole niin vaikeaa, kuin voisi luulla!

Superseerumi

Monille seerumi on edelleen tuntematon tuote, mutta se on todellinen supersankari ihonhoitorutiineissasi. Tulet ihmettelemään, miten ikinä pärjäsit ilman sitä!

Kaikki mitä sinun tulee tietää aurinkosuojasta

Aurinkosuoja on aihe, joka kiinnostaa monia. ACO asiantuntija Maria Matsson auttaa sinua selvittämään yleisimmät aurinkosuojaa koskevat kysymykset.