Näin saat täydellisen rusketuksen savyn ilman auringon haittoja

Itseruskettavat tuotteet ovat paras keino saada terveellinen rusketus ilman aurinkoa. Eikä se ole niin vaikeaa, kuin voisi luulla!

Jäitkö paitsi kesän aurinkoisista tunneista vai pysyttelitkö viisaasti varjossa? Ei hätää! Ruskettuneen ilmeen loihtiminen on helppoa. Et joudu makaamaan ja hikoilemaan rannalla. Noudata ACO:n ohjeita vaihe vaiheelta.

  • Valmistele iho edellisenä päivänä kunnollisella kuorinnalla tai kuivaharjauksella. Kuori iho kahdesti viikossa saadaksesi tasaisen tuloksen. Kuori kuivat kohdat kuten kyynärpäät ja nilkat erityisen huolellisesti.
  • Kosteuta ihon kuivat kohdat kuten nilkat, polvet, kyynärpäät ja kädet vähentääksesi riskiä sille, että itseruskettava voide kiinnittyy niihin ja muodostaa laikkuja.
  • Levitä voidetta alhaalta ylös. Jos levität voidetta jalkoihin – aloita nilkoista ja jatka ylöspäin polvia kohti. Levitä tuotetta suorilla vedoilla (älä siis hiero pyörivin liikkein) osioon kerrallaan varmistaaksesi, että mikään osio ei jää käsittelemättä. Käytä samaa tekniikkaa muualla kehossa.
  • Pese kädet huolellisesti jälkeenpäin, jotta kämmenesi eivät värjäydy. Anna voiteen kuivua kunnolla ennen pukeutumista. ACO Self Tanning Lotion antaa rusketuksen jopa neljässä tunnissa.
  • Ylläpidä: Rasvaa vartaloa säännöllisesti tavallisella vartalovoiteella.

MIKÄ ITSERUSKETTAVA TUOTE SOPII SINULLE?

  • ACO Sun Kissed sopii täydellisesti tottumattomalle käyttäjälle. Tämä tuote on väriltään hieman vaaleampi ja se sopii niille, jotka haluavat hillitymmän ruskettuneen ilmeen. Se sopii käytettäväksi päivittäin toivotun värisävyn saavuttamiseksi.
  • ACO Selftanning Lotion -tuotteessa on intensiivinen väri, joka rakentuu neljän tunnin ajan – täydellinen ratkaisu silloin, kun olet lähdössä jonnekin samana päivänä!
ITSERUSKETTAVAT
Self-Tanning LotionItseruskettava voide
Sun Kissed Body LotionAsteittain itseruskettava kosteusvoide
Sun Kissed Face Cream Asteittain itseruskettava kasvovoide