Age delay+ ihon tarpeisiin vaihdevuosien jälkeen

Joustava, kimmoisa ja hehkuva – säilytä ihosi nuorekkuus myös vaihdevuosien jälkeen. Uusi Age Delay+ -ihonhoitosarja on täynnä ainesosia, jotka kosteuttavat, kiinteyttävät ja antavat iholle hehkua.

Vaihdevuosien jälkeen iho siirtyy uuteen vaiheeseen ja sillä on uusia tarpeita. Iho voi tuntua kuivalta, samealta, hilseilevältä ja jopa herkältä. Kyse on luonnollisista, biologisista muutoksista, jotka saavat ihon tuntumaan erilaiselta kuin ennen. Muuttamalla ihonhoitorutiiniasi niin, että se on tasapainossa ihosi uusien tarpeiden kanssa, voit säilyttää ihosi nuorekkuuden ja hyvinvoivan hehkun. ACO on jo aiemmin lanseerannut suositun Age Delay -ihonhoitosarjan ikääntyvälle iholle ja täydentää nyt sarjaa Age Delay+ -tuotteilla, jotka on kehitetty häivyttämään erityisesti pidemmälle edenneitä ikääntymisen merkkejä.

Miksi iho sitten muuttuu? Vuodenajat, ympäristö, ikä ja elämäntavat vaikuttavat olosuhteisiin, joissa iho toimii optimaalisesti. Auringon UV-säteily, haitalliset vapaat radikaalit ja ikääntyminen ovat kolme päätekijää, jotka muun muassa vähentävät ihon omia, luonnollisia kollageeni-, keramidi- ja hyaluronihappotasoja. Vaihdevuosien alettua jopa noin 30 prosenttia ihon kollageenitasoista häviää jo ensimmäisten 5 vuoden aikana. Myös ihoon kosteutta sitovan hyaluronihapon tuotanto vähenee. Samoin vähenee ihon luonnollista suojakerrosta vahvistavien lipidien, eli keramidien pitoisuus. Muutosten myötä iho velvostuu ja mennettää kimmoisuuttaan, ihon sävy muuttuu epätasaiseksi ja iholle voi ilmestyä pigmenttiläiskiä. Iho muuttuu myös kuivemmaksi, sameammaksi ja ohuemmaksi, ja syntyy ryppyjä ja juonteita. On kuitenkin olemassa keinoja näiden ikääntymisen merkkien häivyttämiseen ja ihon elinvoiman palauttamiseen. 

Age Delay+ -sarjassa on ikääntyneelle iholle useita hyödyllisiä aktiivisia raaka-aineita. Ne muodostavat ainutlaatuisen yhdistelmän, jossa ne ovat vuorovaikutuksessa keskenään ja vahvistavat ihoa: 

Caprooyl Phytosphingosine, uuden sukupolven keramidi, ja B3-vitamiini eli niasiiniamidi tekevät ihosta kimmoisan, tasaisen sävyisen ja hehkuvan. Yhdessä ne edistävät ihon omaa kollageenin tuotantoa, parantavat ihon kimmoisuutta ja elastisuutta ja auttavat ehkäisemään pigmenttihäiriöiden syntyä, mutta myös vahvistavat ihon suojamuuria. 

Ainesosat, jotka stimuloivat solujen uudistumista ja nopeuttavat ihon uudistumista ja palautumista, ovat aminohapot – kehon omat rakennuspalikat. Niiden lisääminen ihonhoitorutiiniin tekee ihosta tasaisemman, hehkuvamman ja hyvinvoivan näköisen. 

Superkosteuttaja hyaluronihappo sitoo kosteutta, tekee ihosta joustavan, vähentää ryppyjä, sekä auttaa muodostamaan ihon kimmoisuutta vahvistavaa kollageenia. Ihossa on luonnollisesti hyaluronihappoa, mutta sen pitoisuus vähenee iän myötä. Hyaluronihapolla on ainutlaatuisia kosteuttavia ominaisuuksia – se sitoo yli 1 000 kertaa painonsa verran vettä ja lukitsee kosteuden ihoon. Kosteuttavat ominaisuudet tehoavat välittömästi, mutta niillä on myös pitkäaikainen vaikutus.

E-vitamiini suojaa ihoa ympäristössä esiintyviltä haitallisilta vapailta radikaaleilta, ja päivävoiteen suojakerroin 15 ehkäisee auringon ultraviolettisäteiden aiheuttamaa ennenaikaista ikääntymistä sekä pigmentaatiota. Sheavoi ja pantenoli ravitsevat ja rauhoittavat kuivaa ihoa sekä auttavat vahvistamaan ihon suojamuuria, joka suojaa ihoa sen altistuessa päivittäin erilaisille ympäristötekijöille. 

Lue lisää tuotteista!

ACO AGE DELAY+ DAY -voide ikääntyneelle iholle

Riittoisa, syväkosteuttava ja tehokas anti-age-voide, joka on kehitetty erityisesti vaihdevuodet ohittaneille naisille. Sheavoi ravitsee ihoa ja keramidit parantavat ihon kimmoisuutta ja kiinteyttä. UV-suojakerroin suojaa ihoa sekä UVA- että UVB-säteilyltä ja E-vitamiini vapailta radikaaleilta. Voide imeytyy nopeasti ja pitää ihon tasapainoisena, hyvinvoivana ja hehkuvana. Kosteuttaa jopa 24 tunnin ajan. Miedosti hajustettu ja dermatologisesti testattu.


ACO AGE DELAY+ NIGHT -voide ikääntyneelle iholle

Riittoisa, ravitseva ja tehokas anti-age-voide, joka on kehitetty erityisesti vaihdevuodet ohittaneille naisille. Pantenoli rauhoittaa ihoa samalla, kun sheavoi ravitsee intensiivisesti. Aminohapot ja glykoproteiinit stimuloivat solujen uusiutumista yön aikana tehden ihosta raikkaan ja hehkuvan. Voide on helppo levittää ja iho tuntuu pehmeältä ja sileältä. Kosteuttaa jopa 24 tunnin ajan. Miedosti hajustettu ja dermatologisesti testattu.

Age Delay+ Day Cream Päivävoide, joka kosteuttaa ja lisää kimmoisuutta
Age Delay+ Night CreamYövoide, joka hoitaa ja rauhoittaa
Age delay+ ihon tarpeisiin vaihdevuosien jälkeen

Joustava, kimmoisa ja hehkuva – säilytä ihosi nuorekkuus myös vaihdevuosien jälkeen. Uusi Age Delay+ -ihonhoitosarja on täynnä ainesosia, jotka kosteuttavat, kiinteyttävät ja antavat iholle hehkua.

Caprooyl phytosphingosine- seuraavan sukupolven keramidi

Keramideja kutsutaan usein tähtiraaka-aineiksi ikääntyneen ihon hoidossa. Caprooyl Phytosphingosine on lyhytketjuinen keramidi, jolla on ainutlaatuisia ominaisuuksia ja joka tekee ihosta sekä napakamman että joustavamman – muun muassa siksi, että se toimii kaikissa ihon kerroksissa samanaikaisesti, sekä ihon pinnalla että syvällä ihon alla.