Caprooyl phytosphingosine- seuraavan sukupolven keramidi

Keramideja kutsutaan usein tähtiraaka-aineiksi ikääntyneen ihon hoidossa. Caprooyl Phytosphingosine on lyhytketjuinen keramidi, jolla on ainutlaatuisia ominaisuuksia ja joka tekee ihosta sekä napakamman että joustavamman – muun muassa siksi, että se toimii kaikissa ihon kerroksissa samanaikaisesti, sekä ihon pinnalla että syvällä ihon alla.

Ikääntyessämme kasvojemme ääriviivat muuttuvat ja iho velvostuu. Tämä on seurausta ihon luonnollisesta ikääntymisprosessista, jonka myötä iho muuttuu vähemmän joustavaksi. Muun muassa tämän vuoksi keramidien hämmästyttävää kykyä pitää iho joustavana ja kimmoisana on ylistetty.

Nyt ACO esittelee Caprooyl Phytosphingosinen, lyhytketjuisen keramidin, joka auttaa kaikkia ihokerroksiemme soluja kommunikoimaan keskenään ja yhdessä rakentamaan, vahvistamaan ja kohottamaan kasvojen piirteitä. ACO käyttää ainesosaa Age Delay+ -sarjassa, joka on suunnattu vaihdevuodet ohittaneille naisille. 

Caprooyl Phytosphingosine edistää kollageenin tuotantoa, tekee ihosta kimmoisamman ja kiinteämmän, ehkäisee ihon veltostumista sekä tasoittaa ryppyjä ja juonteita. Lisäksi se auttaa rakentamaan ihon kollageenitasoja uudelleen, ja sen on testeissä osoitettu kohottavan näkyvästi kasvojen ääriviivoja.

Caprooyyli Phytosphingosine toimii parhaiten, kun se yhdistetään raaka-aineisiin, jotka lisäävät sen positiivisia vaikutuksia. ACO Age Delay+ -ihonhoitosarja sisältää muun muassa niasiiniamidia, joka on B3-vitamiinin aktiivinen muoto. Niasiiniamidi stimuloi ihon omaa kollageenin tuotantoa ja parantaa siten ihon ulkonäköä, vähentää ryppyjä ja auttaa säilyttämään ihon kosteuden. Se auttaa myös vähentämään pigmentaatiota ja tasoittaa ihon sävyä. Sarja sisältää myös erittäin kosteuttavaa hyaluronihappoa, joka tekee ihosta entistä joustavamman ja raikkaamman. 

Age Delay+ Day Cream Päivävoide, joka kosteuttaa ja lisää kimmoisuutta
Age Delay+ Night CreamYövoide, joka hoitaa ja rauhoittaa
Age delay+ ihon tarpeisiin vaihdevuosien jälkeen

Joustava, kimmoisa ja hehkuva – säilytä ihosi nuorekkuus myös vaihdevuosien jälkeen. Uusi Age Delay+ -ihonhoitosarja on täynnä ainesosia, jotka kosteuttavat, kiinteyttävät ja antavat iholle hehkua.