Seerumi tehostaa ihonhoitorutiinisi

Mikä on seerumi ja milloin sitä tulisi käyttää? Kaikki mitä sinun tulee tietää seerumista ja uudesta ACO Pure Glow Perfecting Serum -tuotteesta – ihonhoitorutiinin supertähdestä.

Uusi ACO Pure Glow Perfecting -seerumi on täydellinen ihonhoitorutiinin tehostaja. Seerumi syväkosteuttaa ihoa, tasoittaa ihon rakennetta ja ihon sävyä antaen iholle luonnollisen hehkun, ja vähentää juonteita ja ryppyjä.

ACO Pure Glow Perfecting Serum on erityisesti suunniteltu sekaiholle, mutta sopii kaikille ihotyypeille. Seerumi sisältää muun muassa niasiiniamidia, todellista ihonhoidon tähtiainesosaa, joka antaa muun muassa tasaisemman ihon sävyn, vähentää pigmenttiläiskiä ja laajentuneiden ihohuokosien näkyvyyttä, sekä vahvistaa ihon omaa läpäisyestettä. Lisäksi seerumi sisältää hyaluronihappoa, joka toimii kosteutta sitovana ainesosana. Hyaluronihappoa löytyy luonnollisesti iholta, mutta sen määrä vähenee vuosien varrella. ACO Pure Glow Perfecting Serum sisältää myös E-vitamiinia, voimakasta antioksidanttia, joka suojaa ihoa vapaiden radikaaleilta ja ennenaikaiselta ikääntymiseltä.

ACO VASTAA YLEISIMPIIN KYSYMYKSIIN SEERUMEISTA

Mikä on seerumi?
Seerumi on ihonhoitoa tehostava tuote, joka sisältää runsaasti aktiiviaineita tiivistetyssä muodossa. Seerumi pääsee vaikuttamaan ihon syvemmissä kerroksissa. Päivä- ja yövoiteisiin verrattuna, seerumi on koostumukseltaan kevyempi ja siinä on pienessä määrässä suurempi annos aktiivisia aineosia.

Milloin seerumia käytetään?
Seerumia käytetään yleensä aamulla ja illalla puhdistuksen ja kasvoveden jälkeen, mutta ennen kosteusvoidetta. Hyvä nyrkkisääntö oikean järjestyksen muistamiseen on, että ihonhoitorutiinissa tuotteet lisätään ohuimmasta koostumuksesta paksuimpaan.

Kuinka paljon tuotetta pitäisi käyttää?
ACO Pure Glow Perfecting -seerumin on pakattu kätevään tuubiin, jossa on pumppu. Kaksi tai kolme pumppausta seerumia on riittävä määrä kasvoille ja kaulalle.

Pitääkö minun odottaa, että seerumi imeytyy ennen kosteusvoiteen levittämistä?
Koskaan ei ole huono idea antaa seerumin imeytyä kunnolla ennen päivä- tai yövoiteen levittämistä. Näin vähennät riskiä, ettei seuraavaksi levitettävä tuote rullaudu iholla.

Mitä eroa on seerumilla ja öljyllä?
Öljy on ensisijaisesti ihoa pehmentävä tuote, joka koostuu lipideistä ja ihoa ravitsevista rasvoista - öljy on erinomainen valinta kuivalle iholle, etenkin talvella. Seerumi puolestaan ​​voi olla joko öljy- tai vesipohjainen. Vesipohjainen seerumi voi sisältää vesiliukoisia aktiiviaineita, kuten C-vitamiinia tai niasiiniamidia, sekä lukuisia muita aktiivisia ja kosteutta sitovia aineosia, kuten hyaluronihappoa, glyserolia tai AHA-happoja.

ACO Pure Glow
Pure Glow Perfecting Serum Seerumi, joka tasoittaa ihon sävyä ja vähentää ihohuokosten näkyvyyttä
Pure Glow Purifying Day CreamKevyt mattapinnan antava geelivoide
Pure Glow Rebalancing Night BalmHoitava yövoide kuorivilla entsyymeillä
Pure Glow Renewing Daily CleanserKuoriva puhdistusvaahto, sisältää BHA-happoa
SUOSITELLUT ARTIKKELIT
Näin saat hehkuvan ihon

Rasvoittuva otsa, mutta kuivat posket– sekaiho tarvitsee sekä kosteutusta, että kuorintaa. ACO Pure Glow sarja on kehitetty sekaihon tarpeisiin ja palauttamaan kasvojen ihon tasapainon ja luonnollisen hehkun.