Näin saat hehkuvan ihon

Rasvoittuva otsa, mutta kuivat posket– sekaiho tarvitsee sekä kosteutusta, että kuorintaa. ACO Pure Glow sarja on kehitetty sekaihon tarpeisiin ja palauttamaan kasvojen ihon tasapainon ja luonnollisen hehkun.

Löytääksesi sinulle sopivimmat tuotteet, joilla luot parhaat edellytykset juuri sinun ihollesi, on tärkeää tunnistaa ihotyyppisi. Ensimmäinen asia, joka monille tulee ihotyypeistä puhuttaessa mieleen, on kysymys siitä, onko iho kuiva vai rasvainen, epäpuhtauksiin taipuvainen vai ikääntyvä. Ihon ei kuitenkaan sovi välttämättä vain yhteen näistä ihotyypeistä, vaan se voi olla myös niiden yhdistelmä: sekaiho. Sekaiholle tyypillistä on, että iho tuntuu erilaiselta kasvojen eri kohdissa. Yleistä on, että T-alue, toisin sanoen otsan, nenän ja leuan iho tuntuu rasvaiselta ja kiiltelevältä, kun taas posket ja silmien ympärys tuntuvat kuivilta. Kasvojen rasvoittuvimpiin osiin saattaa myös muodostua helposti finnejä ja mustapäitä.

ACO Pure Glow tuotteet on kehitetty sekaihon tarpeisiin. Sen aktiiviset aineosat, kuten kuorivat BHA-happo ja papaiini, suojaavat C- ja E-vitamiini ja niasiiniamidi tasoittavat ihon rakennetta, estävät epäpuhtauksien muodostumista, vähentävät juonteita ja antavat iholle luonnollisen hehkun. Näin lisäät Pure Glow tuotteet osaksi ihonhoitorutiiniasi.

Puhdista
Jokaisen ihonhoitorutiinin ensimmäinen askel on puhdistus, suositeltavaa on puhdistaa iho joka aamu ja ilta. Ihonhoitotuotteiden levittäminen puhdistamattomalle iholle on kuin uuden meikin levittäminen eilisen meikin päälle. ACO Pure Glow Renewing Daily Cleanser on tehokas kasvojenpuhdistusvaahto, joka poistaa helposti meikin ja epäpuhtaudet samalla, kun sen sisältämä BHA-happo kuorii kuolleita ihosoluja hellävaraisesti ja syväpuhdistaa ihohuokoset perusteellisesti kuivamatta kasvojen ihoa. Ihosta tulee pehmeä, puhdas ja kirkas - se saa luonnollisen ja terveen hehkun kuorivan BHA: n (salisyylihappo) ja kuorivan entsyymin, papaiinin, ansiosta.

Tehosta
Seerumia käytetään päivä- ja yövoiteiden alla tehostamassa ihonhoitorutiinia aktiiviaineilla. Seerumi sisältää korkeammat pitoisuudet aktiivisia ainesosia ja se imeytyy syvemmälle ihoon kuin sen päälle levitettävä kosteusvoide. Uusi ACO Pure Glow Perfecting -seerumissa on kevyt koostumus, joka imeytyy ihoon nopeasti ja jättämättä tahmeaa kalvoa iholle. Seerumi sisältää super-ainesosaa B3-vitamiinia, eli niasiiniamidia, joka muun muassa tasoittaa ihon sävyä, häivyttää pigmenttiläiskiä, vähentää ihon epäpuhtauksia ja finnejä sekä vähentää ihohuokosten näkyvyyttä. Lisäksi seerumi sisältää kosteuttavaa ja juonteita vähentävää hyaluronihappoa sekä E-vitamiinia suojaamassa ihoa vapailta radikaaleilta.

Kosteuta
Iho tarvitsee aina kosteutusta, vaikka T-alue voikin tuntua rasvaiselta ja öljyiseltä. ACO Pure Glow Purifying Day Cream -päivävoide sisältää hyaluronihappoa, joka sitoo kosteutta ihoon ja parantaa ihon kimmoisuutta, sarkosiinia, joka vähentää ihon kiiltoa ja talintuotantoa, sekä C-vitamiinia, joka suojaa ihoa vapailta radikaaleilta päivän aikana.


ACO Pure Glow Rebalancing Night Balm on kevyesti kuorittava yövoide, jonka sisältävä papaiini-entsyymin kuorii kuolleita ihosoluja ihon pinnalta tehden ihosta sileämmän ja heleämmän. Sarkosiini vähentää ihon talintuotantoa, kun taas hyaluronihappo, pantenoli ja sorbitoli sitovat ihoon kosteutta tehden ihosta pehmeän ja joustavan.

ACO Pure Glow
Pure Glow Perfecting Serum Seerumi, joka tasoittaa ihon sävyä ja vähentää ihohuokosten näkyvyyttä
Pure Glow Purifying Day CreamKevyt mattapinnan antava geelivoide
Pure Glow Rebalancing Night BalmHoitava yövoide kuorivilla entsyymeillä
Pure Glow Renewing Daily CleanserKuoriva puhdistusvaahto, sisältää BHA-happoa