Tutustu uusiin aco hair care‑tuotteisiin

Kauniiden hiusten salaisuus piilee hyvinvoivassa hiuspohjassa. Uusi ACO Hair Care on hiustenhoitosarja, jonka tuotteilla saat kauniit hiukset ja hyvinvoivan hiuspohjan. Nyt saat kiiltoa ja terveyttä hehkuvat hiukset helpommin kuin koskaan.

Kun hiuspohja voi hyvin, tuntuvat myös hiuksesi entistä paremmilta. Epätasapainossa oleva hiuspohja voi tuntua epämukavalta, olla kuiva ja aiheuttaa kutinaa. Toisaalta hiukset voivat myös tuntua rasvoittuvilta tai kiillottomilta.

Miten hiuspohjan epätasapainoa voi korjata? Hiuspohjan epätasapainoon on useita syitä, esimerkiksi liian lämmin suihkuvesi, liian voimakkaat hiustenhoitotuotteet tai kehon hormonitasapainon vaihtelut. Kaikki tämä voi aiheuttaa sen, että hiuksesi eivät näytä eivätkä tunnu hyvinvoivilta. Ratkaisuna voi olla käyttää hiustenhoitotuotteita, joilla saat puhtaat ja hyvinvoivat hiukset sekä hyvinvoivan hiuspohjan. Onko sinulla vaikeuksia löytää sopivaa shampoota? Uusien ACO Hair Care ‑tuotteiden avulla saat helposti sekä hyvinvoivan hiuspohjan että kauniit hiukset.

Ainutlaatuisen ACO Hair Care ‑sarjan tuotteet sisältävät hoitavia, vahvistavia ja korjaavia ainesosia, jotka eivät ärsytä hiuspohjaa. Sarjaan kuuluu kolme shampoota ja kaksi hoitoainetta, jotka kosteuttavat ja ravitsevat hiuksia. Ainesosiin lukeutuvat esimerkiksi kosteuttava pantenoli, kiiltoa lisäävä vehnäproteiini, ravitsevat keramidit, kosteutta sitovat aminohapot, vahvistava riisiproteiini ja hoitavat kasvipohjaiset öljyt. ACO Hair Care ‑sarjan tehokkaat ja hellävaraiset tuotteet sopivat myös herkälle hiuspohjalle. Tuotteet auttavat säilyttämään värjättyjen hiusten värin suojaavien antioksidanttien avulla. Miedosti hajustetuissa ACO Hair Care ‑tuotteissa on pehmeä koostumus, ja ne ovat dermatologisesti testattuja.


Lue lisää ACO Hair Care ‑tuotteiden ainesosista
Sarjan tuotteet sisältävät aktiivisia ainesosia ja ovat hellävaraisia hiuspohjalle. Tuotteet ovat täysin vegaanisia. ACO Hair Care ‑tuotteiden ja niiden huolella valittujen ainesosien avulla saat itsellesi täydellisen hiustenhoitorutiinin, jolla sekä hoidat hiuksiasi että tasapainotat hiuspohjaa.

Pantenoli eli provitamiini B5 kosteuttaa tehokkaasti ja tekee hiuksista pehmeät. Se myös vahvistaa hiuksia ja lisää niiden kiiltoa.

Riisiproteiinia käytetään yleisesti hiustenhoitotuotteissa, sillä se vahvistaa hiuksia ja antaa niille tuuheutta. Tämä ainesosa auttaa myös sitomaan kosteutta ja tekee hiuksista taipuisammat.

Kasvipohjaiset öljyt ravitsevat ja kosteuttavat ja antavat hiuksille kauniin ja luonnollisen kiillon. Hiukset tuntuvat vahvemmilta ja terveemmiltä.

Vehnäproteiini sisältää runsaasti aminohappoja, jotka auttavat kosteuttamaan hiuspohjaa. Tämä ainesosa myös korjaa, ravitsee ja syväkosteuttaa hiusten pituuksia.

Keramidit ovat ihonhoitotuotteissa usein käytetty ainesosa, sillä keramidit auttavat ylläpitämään ihon kosteustasapainoa ja suojaamaan ihoa tehokkaasti. Hiuksissa keramidit puolestaan korjaavat ja vahvistavat hiuskuituja, mikä on erityisen tärkeää kemiallisesti käsitellyissä hiuksissa. Hiukset tuntuvat vahvemmilta, pehmeämmiltä ja tehokkaammin kosteutetuilta.

Arginiini on aminohappo, joka sitoo ja ylläpitää hiusten kosteutta ja tukee hiusten hyvinvointia. Arginiinilla on hiuspohjaa ja hiuksia hoitavia ja vahvistavia ominaisuuksia ja se antaa hiuksille tuuheutta.


Lue lisää ACO Hair Care ‑tuotteista

ACO Hair Care Moisturising Shampoo
Kosteuttava shampoo, joka pehmentää ja tuo kiiltoa normaaleille hiuksille. Kevyesti vaahtoava koostumus. Sisältää kosteuttavaa pantenolia ja ravitsevia aminohappoja. Antioksidantit auttavat säilyttämään värjättyjen hiusten värin. Shampoo puhdistaa hellävaraisesti tasapainottaen ja kosteuttaen hiuspohjaa ja hiuksia. Hiukset tuntuvat pehmeiltä ja raikkailta ja näyttävät kiiltävämmiltä.

ACO Hair Care Repairing Shampoo
Kosteuttava ja korjaava shampoo, joka vahvistaa ja hoitaa hiuksia ja hiuspohjaa. Kosteuttava pantenoli ja vahvistava vehnäproteiini vahvistavat hiuksia ja antavat niille kiiltoa ja kaunista tuuheutta. Tämä tehokas mutta hellävarainen shampoo sopii kaikille hiustyypeille, myös herkälle hiuspohjalle.

ACO Hair Care Moist & Repair Conditioner
Kosteuttava ja korjaava hiustenhoitoaine, joka ravitsee hiuksia. Sisältää muun muassa korjaavia ja ravitsevia keramideja sekä kasvipohjaisia öljyjä, jotka antavat hiuksille luonnollista kiiltoa ja ihanaa raikkautta. Hiuksista tulee pehmeät, sileät ja säteilevän kauniit.

ACO Hair Care Volumising Shampoo
Volyymia tuova shampoo antaa hiuksille rakennetta ja tasapainottaa hiuspohjaa. Kosteuttavan ja pehmentävän pantenolin sekä tuuheuttavan ja vahvistavan riisiproteiinin ansiosta hiukset tuntuvat vahvemmilta ja ilmavammilta. Tämä tehokas mutta hellävarainen shampoo sopii kaikille hiustyypeille, myös herkälle hiuspohjalle.

ACO Hair Care Volumising Conditioner
Tuuheuttava ja vahvistava hiustenhoitoaine antaa hiuksille rakennetta ja luonnollista kiiltoa. Tekee hiuksista helposti kammattavat ja silkinpehmeät. Sisältää muun muassa ravitsevia kasvipohjaisia öljyjä ja vahvistavaa riisiproteiinia. Pehmeä ja kevyesti hajustettu koostumus. Auttaa säilyttämään värjättyjen hiusten värin.

ACO Hair Care
Moisturising ShampooKosteuttava shampoo, joka tekee hiuksista pehmeät ja kiiltävät
Repairing ShampooKorjaava ja ravitseva shampoo
Moist & Repair ConditionerKosteuttava ja korjaava hoitoaine
Volumising ShampooVolyymishampoo, joka tekee hiuksista tuuheamman näköiset
Volumising ConditionerVolyymihoitoaine, joka tekee hiuksista tuuheamman näköiset