Totta vai tarua-mitä tiedät ihon ikääntymisestä

Pitääkö paikkansa, että 35-ikävuoden jälkeen sinun vaihdettava ihonhoitotuotteita ja voiko voiteella saada kaikki rypyt pois? ACO vastaa yleisimpiin myytteihin.

Jos aloittaa ikääntyvälle iholle tarkoitettujen tuotteiden käytön liian aikaisin, se voi vähentää tuotteiden tehoa tulevaisuudessa?
Tarua! Ei, se ei ole totta. Saatat kuitenkin huomata, ettet saavuta kaikkia tuotteen lupaamia vaikutuksia.

Ei ole koskaan hyväksi, jos iho on kuiva?
Totta! Ihotyypistä ja iästä riippumatta on tärkeää kosteuttaa ihoa. Rasvainen iho tai rasvoittuva T-alue tarvitsee myös kosteutusta, muuten iho kompensoi tätä tuottamalla enemmän talia. Ja hups vain, olet aloittanut noidankehän. Sinun ei kuitenkaan tarvitse käyttää niitä tuotteita, joissa on täyteläisimmät koostumukset ja ainesosat, jos sinulla on rasvainen tai rasvoittuva iho.

Kaikkien yli 35-vuotiaiden tulisi käyttää ikääntyneen ihon tuotteita?
Tarua! Jokaisen iho on erilainen ja ikääntyy eri tavalla. Siitä ei kuitenkaan ole koskaan mitään haittaa, jos ottaa käyttöön ikääntyneelle iholle tarkoitetut ihonhoitotuotteet. Voit tehdä sen askel kerrallaan. Aloita esimerkiksi seerumista, joka on hyvä täsmätuote ja sisältää runsaasti aktiivisia ainesosia.

Oikeilla tuotteilla voin päästä eroon kaikista rypyistä?
Tarua! Syviä ilmeryppyjä tai nenän sivusta suupieleen kulkevia nasolabiale-ryppyjä ei voi taikoa kokonaan pois yhdelläkään voiteella. Voiteet voivat kuitenkin auttaa vähentämään juonteiden ja ryppyjen näkyvyyttä tekemällä ihosta täyteläisemmän ja pehmeämmän.

Aurinko on merkittävin ihoa ikäännyttävä asia?
Totta! Aurinko on erittäin suuri syy ihon ikääntymiseen, joten on erityisen tärkeää käyttää aurinkovoidetta, etenkin keväällä, kesällä tai hiihtolomamatkalla rinteessä. Muista myös käyttää päivävoiteita, joissa on aurinkosuojakerroin. Pidä myös mielessä, pelkän SPF:n mainitseminen ihonhoitotuotteen tai meikin pakkauksessa, ei tarkoita, että se suojaa sekä UVA- että UVB-säteiltä.

ACO Age Delay
Age Delay Night Cream Normal SkinYövoide, joka kiihdyttää kollageenin tuotantoa
Age Delay Day Cream Normal SkinPäivävoide, joka hidastaa ihon ikääntymistä
Age Delay SerumSeerumi, joka lisää ihon joustavuutta
Age Delay Day Cream Dry SkinPäivävoide, joka hidastaa ihon ikääntymistä
Age Delay Eye CreamSilmänympärysvoide, joka vähentää juonteita ja tummia silmänalusia
Age Delay Night Cream Dry SkinYövoide, joka kiihdyttää kollageenin tuotantoa