Kaikki peptideistä ja niasiiniamidista

Niasiiniamidi ja peptidit ovat ainesosia, joita voi kutsua ihonhoidon tähtiainesosiksi. ACO:n tuotekehittäjä ja kemisti Izabela Norin kertoo, miksi sinun kannattaisi ottaa nämä ainesosat osaksi rutiiniasi.

”Niasiiniamidi on monipuolinen super-ainesosa”

Mitä on niasiiniamidi?
Niasiinamidi on B3-vitamiini, jota on elimistössämme luontaisesti. Se on erittäin tärkeä vitamiini, jolla on todella myönteisiä vaikutuksia ihoon. B3-vitamiini vähentää muun muassa ihon ryppyjä ja juonteita, lisää ihon kimmoisuutta, sillä niasiiniamidi auttaa lisäämään kollageenin tuotantoa ja vähentämään kollageenin hajoamista. Niasiiniamidi auttaa myös häivyttämään pigmenttiläiskiä, jotka ovat voineet saada alkunsa auringolle altistumisesta tai ikääntymisen seurauksena.

Miksi käyttää niasiinamidia?
Se on monipuolinen super-ainesosa, joka auttaa useiden erilaisten iho-ongelmien, kuten ryppyjen, juonteiden, pigmenttiläiskien häivyttämisessä, ja vahvistaa ihon läpäisyestettä. Niasiinamidia voidaan käyttää yhdessä monien muiden ainesosien kanssa.

Kenelle niasiiniamidi sopii?
Erittäin suurelle kohderyhmälle. Ainesosa sopii kaikille ihotyypeille ja sillä on useita myönteisiä vaikutuksia ihoon.

Miksi niasiinamidia käytetään ikääntyneen ihon tuotteissa?
Juurikin siitä syystä, että ainesosa on niin tehokas häivyttämään pigmenttiläiskiä ja ryppyjä, ja lisäämään ihon joustavuutta. Iän myötä iho menettää joustavuutensa ja ihon rakenne muuttuu, jolloin juonteet ja ryppyjä korostuvat.

”Peptidit vaikuttavat syvällä”

Mitä peptidit ovat ihonhoidossa?
Ne ovat hyvin laaja ryhmä pieniä proteiineja, jotka koostuvat lyhyistä aminohappoketjuista, niitä voisi kuvailla pieninä avaimina, jotka osallistuvat ihon erilaisiin prosesseihin. Kaikkea, mitä ihossa tapahtuu, kontrolloi entsyymit tai peptidit, joten on tärkeää löytää ne avaimet, jotka avaavat erilaisia ​​toimintoja, kuten ihon kykyä tuottaa omia rakennuspalikoitaan, kuten hyaluronihappoa, elastiinia ja kollageenia. Peptideistä on valikoitu Age Delay -sarjaan ne avaimet, jotka auttavat ihoa tuottamaan enemmän kollageenia ja hyaluronihappoa.

Miksi käyttää peptidejä?
Peptidit ovat pieniä molekyylejä, jotka pääsevät syvälle ihoon, mikä tarkoittaa, että ne vaikuttavat syvemmällä ihossa ja antavat näin parempia tuloksia.

Mitä peptidit tekevät iholle?
Lukuisia asioita! Esimerkiksi Age Delay Night -voiteet sisältävät peptidejä, jotka on suunniteltu lisäämään ihon omien rakenteiden, kuten hyaluronihapon ja kollageenin, tuotantoa. Silmänympärysvoide taas sisältää niitä peptidejä, jotka ovat tehokkaita vähentämään silmäpusseja.

Kenelle peptidit sopii?
Heille, joilla on hieman ikääntyneempi iho, ja jotka haluavat lisätä ihon kimmoisuutta ja vähentää ryppyjä. On hyödyllistä ratkaista ongelmaa monesta eri näkökulmasta, joten on tärkeää käyttää eritavoin ​​vaikuttavia ainesosia. Mikäli käytät useita erityyppisiä ainesosia, jotka tuovat saman kaltaisia hyötyjä, kuten niasiiniamidi ja peptidit, mutta toimivat eri mekanismilla ihossa, saat paremman vaikutuksen.

Miksi peptidejä käytetään ikääntyneen ihon tuotteissa?
Koska peptidit ovat niin tehokkaita. Käytämme Age Delay tuotteissa synteettisiä peptidejä, jotka ovat ominaisuuksiltaan vastaavia ​​kuin ne elimistömme luonnollisesti tuottamat peptidit, jotka osallistuvat kollageenin ja hyaluronihapon tuotantoon.

Age Delay Night Cream Normal SkinYövoide, joka kiihdyttää kollageenin tuotantoa
Age Delay Day Cream Normal SkinPäivävoide, joka hidastaa ihon ikääntymistä
Age Delay SerumSeerumi, joka lisää ihon joustavuutta
Age Delay Day Cream Dry SkinPäivävoide, joka hidastaa ihon ikääntymistä
Age Delay Eye CreamSilmänympärysvoide, joka vähentää juonteita ja tummia silmänalusia
Age Delay Night Cream Dry SkinYövoide, joka kiihdyttää kollageenin tuotantoa