Age delay-hidastaa ihon ikääntymista

Ajan myötä iho menettää joustavuuttaan, jolloin rypyt ja juonteet korostuvat – se on täysin luonnollista. ACO esittelee uuden Age Delay sarjan, joka auttaa palauttamaan iholle sen kosteustasapainon, hehkun ja joustavuuden.

Iho on ihmisen suurin elin ja siitä on pidettävä huolta koko elämän ajan. Ihollasi – kuten sinullakin, on erilaisia vaiheita ja tilanteita, jotka voivat vaihdella vaikkapa vuodenaikojen mukaan. Huolimatta ihosi tilanteesta, on tärkeää, että annat ihollesi sen huolenpidon, mitä ihosi juuri sillä hetkellä tarvitsee. Hyvä ihonhoito on yksinkertaisesti hyvää ihonhoitoa, riippumatta iästä tai ihotyypistä. ACO esittelee nyt uuden Age Delay sarjan – tehokkaimmat anti-age tuotteemme, jotka hidastavat ihon ikääntymistä, päivin ja öin.

30 ikävuoden jälkeen iholla alkaa yleensä näkyä ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä. Tämä johtuu muun muassa siitä, että ihon kollageenin tuotanto on hidastunut, iho menettää joustavuuttaan, luontaista hehkuaan ja ohenee. Näin juonteet, rypyt ja pigmenttiläiskät tulevat selkeämmin näkyviin. Näin ollen on tärkeää antaa ihollesi parhaat mahdolliset olosuhteet. Age Delay sisältää ihon hyvinvointia tukevia ainesosia, kuten niasiiniamidia, peptidejä ja hyaluronihappoa. Yhdessä ne hidastavat ihon ikääntymistä ja auttavat vahvistamaan ihoa. Meille ACO:lla on tärkeää olla mukana normalisoimassa ihon ikääntymistä – tiedämme, että rypyt, juonteet ja ihon vähentynyt hehku voi tuntua ikävältä – vaikka se on täysin luonnollista ja tapahtuu ennemmin tai myöhemmin meille kaikille. Sen sijaan, että pyrkisimme estämään ihon luonnollisen kehityskulun, valitsimme tavoitteeksemme auttaa ihoa hidastamaan ikääntymisen merkkien muodostumista.

MUKAUTA IHOTYYPPIISI

Aamu ja ilta
1. Seerumi
Seerumi tulisi levittää puhdistetulle iholle. ACO Age Delay Vitamin A Serum on koostumukseltaan kevyt seerumi, joka sisältää runsaasti aktiiviaineita tiivistetyssä muodossa. Tuotteen sisältämä A-vitamiinia auttaa lisäämään ihon joustavuutta, hyaluronihappo syväkosteuttaa ihoa ja vähentää juonteita, ja E-vitamiini suojaa ihoa vapailta radikaaleilta, joita muodostuu esimerkiksi ilmansaasteiden seurauksena ihossa. Halutessasi voit odottaa seerumin imeytymistä muutaman minuutin ajan, ennen kuin siirryt vaiheisiin 2 ja 3, mutta tämä ei ole välttämätöntä.


2. Silmänympärysvoide
Oletko kyllästynyt näyttämään väsyneeltä? ACO Age Delay Eye on kevyt ja samettisen pehmeä silmänympärysvoide, joka keskittyy kosteuttamaan, vähentämään tummia silmänalusia, ryppyjä ja juonteita. Peptidit auttavat vähentämään silmänalusten tummuutta ja turvotusta, Superainesosa niasiiniamidi vahvistaa ihon rakennetta ja toimii tehokkaasti ryppyjä ja juonteita vastaan. Hyaluronihappo, karitevoi ja pantenoli kosteuttavat, rauhoittavat ja vahvistavat herkkää silmänympärysihoa.

3. Päivä- ja yövoide
Ihon kosteuttaminen aamulla ja illalla on erittäin tärkeä askel, jotta ihosi näyttää raikkaalta ja hyvinvoivalta. ACO Age Delay sarjasta voit valita sopivan päivä- ja yövoiteen vuorokauden ajan ja ihon tarpeen mukaan

Normaali/Sekaiho
Age Delay päivävoide normaalille/sekaiholle sisältää aurinkosuojan SPF 15, molemmat UVA ja UVB-suojan, joka suojaa ihoa pigmenttihäiriöiltä ja ennenaikaiselta ikääntymiseltä. Mutta muistathan, että vuodenajasta riippuen tarvitset tämän lisäksi vielä erillisen aurinkosuojavoiteen. Päivävoide sisältää lisäksi kosteuttavaa hyaluronihappoa, joka auttaa vähentämään ryppyjä ja juonteita, C- ja E-vitamiinia, jotka suojaavat vapailta radikaaleilta, sekä niasiiniamidia, joka lisää ihon kimmoisuutta ja tasoittaa ihon rakennetta.

Age Delay yövoide normaalille/sekaiholle sisältää peptidejä, jotka auttavat kiihdyttämään ihon kollageenintuotantoa, mikä säännöllisesti käytettynä aikaansaa kiinteämmän ihon. Yövoide sisältää pienimolekyylistä hyaluronihappoa, joka pääsee syvemmälle ihoon ja siten syväkosteuttaa ihoa. Niasiiniamidi muun muassa häivyttää pigmenttiläiskiä, tasoittaa ihon rakennetta ja vähentää juonteita. Täyteläinen voide imeytyy nopeasti– sinun ei siis tarvitse huolehtia tyynyliinan tahriintumisesta.

Kuiva iho
Age Delay päivävoide kuivalle iholle koostumukseltaan täyteläinen, mutta imeytyy ihoon nopeasti. Meikin voi levittää voiteen päälle välittömästi, jolloin se levittyy iholle ongelmitta. Päivävoide sisältää pienimolekyylistä hyaluronihappoa, joka syväkosteuttaa ihoa. C- ja E-vitamiinit suojaavat vapailta radikaaleilta, niasiiniamidi lisää ihon joustavuutta, sekä vähentää ryppyjä ja juonteita. Karitevoi rauhoittaa ihoa jatekee voiteesta täyteläisen, ilman öljyisyyden tunnetta. Päivävoide sisältää myös aurinkosuojan SPF 15, molemmat UVA- ja UVB-suojan.

Age Delay yövoide kuivalle iholle on täyteläinen voide, joka rauhoittavan karitevoin, kosteuttavan hyaluronihapon ja tasapainottavan niasiiniamidin lisäksi sisältää myös pantenolia, joka rauhoittaa kuivaa ihoa, sekä peptidejä, jotka auttavat kiihdyttämään kollageenin tuotantoa tehden siten ihosta kiinteämmän.

ACO Age Delay
Age Delay Day Cream Normal SkinPäivävoide, joka hidastaa ihon ikääntymistä
Age Delay Night Cream Normal SkinYövoide, joka kiihdyttää kollageenin tuotantoa
Age Delay Day Cream Dry SkinPäivävoide, joka hidastaa ihon ikääntymistä
Age Delay Night Cream Dry SkinYövoide, joka kiihdyttää kollageenin tuotantoa
Age Delay SerumSeerumi, joka lisää ihon joustavuutta
Age Delay Eye CreamSilmänympärysvoide, joka vähentää juonteita ja tummia silmänalusia