ACO vastaa- ikääntyneen ihon hoito

Vuosien varrella iho muuttuu, joten on tärkeää mukauttaa myös ihonhoito iän mukaan. ACO vastaa yleisimpiin kysymyksiin ikääntyneen ihon hoidosta.

Miksi minun pitäisi käyttää ikääntyneelle iholle tarkoitettuja tuotteita?
Vastaus: Antaaksesi ihollesi parhaat mahdolliset olosuhteet. Jos olet 40-vuotias, sinulla ei ole samanlaista ihoa kuin 20-vuotiaana, ja jos olet 60-vuotias, iho on taatusti muuttunut siitä, mitä se oli 30-vuotiaana - riippumatta siitä, onko sinulla ryppyjä vai ei.

Milloin minun pitäisi aloittaa ikääntyneelle iholle tarkoitettujen tuotteiden käyttö?
Vastaus: Jokaisen iho ikääntyy eri tavalla, joten kysymykseen ei ole yhtä oikeaa vastausta. Yleensä sanotaan, että iho alkaa ikääntyä 30-vuotiaana, kun kollageenin tuotanto vähenee. Elastiinin ja hyaluronihapon määrä vähenee myös vuosien varrella, samoin kuin talin tuotanto ja solujen uusiutuminen. Tämä tekee ihosta vähemmän joustavan, iho menettää kiinteyttään ja kosteuttaan, mikä tekee ihosta ohuemman ja ryppyistä ja juonteista selkeämmin näkyviä. Sinun ei tarvitse muuttaa koko ihonhoitorutiiniasi vain siksi, että olet ylittänyt 30 ikävuotta, mutta voit lisätä uusia tuotteita rutiiniisi yhden tai kaksi kerrallaan. Tärkeintä on hoitaa ihoa ennaltaehkäisevästi - ryppyjä on helpompi viivästyttää kuin poistaa jo ihossa olemassa olevia.

Mitä tapahtuu, jos käytän ikääntyneelle iholle tarkoitettuja tuotteita ennenaikaisesti?
Vastaus: Ei ole vaarallista tai haitallista käyttää ikääntyneelle iholle tarkoitettuja ihonhoitotuotteita liian aikaisin. Tästä voi kuitenkin seurata se, ettet huomaa kaikkia tuotteen lupaamia vaikutuksia. Muista myös, että tuotteet toimivat monilla eri tavoilla. Esimerkiksi jos olet kuivaihoinen, Ikääntyneelle iholle tarkoitetut tuotteet ovat yleensä sopivia, koska ne sisältävät yleensä paljon kosteuttavia ainesosia.

Miksi ihoni ikääntyy?
Vastaus: Ihon ikääntyminen on täysin luonnollista. Perimällä on suuri rooli ihon ikääntymisessä, mutta myös siinä, kuinka olet hoitanut ihoasi vuosien varrella ja miten olet altistanut ihosi. Esimerkiksi suurilla määrillä aurinkoa ja solariumia on kielteisiä vaikutuksia ihoon, ja siksi on erityisen tärkeää suojata iho auringon UV-säteiltä. Sillä on myös merkitystä, kuinka huolellisesti olet suojannut ihon vapaita radikaaleilta ​​ja kuinka olet hoitanut ihoa.

Mitä ainesosia minun kannattaisi suosia, jos minulla on ikääntyvä iho?
Vastaus: Hyaluronihapolla, peptideillä, niasiiniamidilla, A-, C- ja E-vitamiineilla on myönteisiä vaikutuksia ikääntyvään ihoon.

Mitä muuta minun pitäisi tietää ihoni ikääntymisestä?
Vastaus: Ikääntyvän ihon tuotteet, kuten Age Delay -sarja, hidastaa ihon ikääntymistä. Mutta on myös tärkeää pitää mielessä, että uni, liikunta, hyvä ruokavalio ja hyvät elämäntavat vaikuttavat kaikki positiivisesti ihoon - ja muista - nauru pidentää ikää.

ACO Age Delay
Age Delay Day Cream Normal SkinPäivävoide, joka hidastaa ihon ikääntymistä
Age Delay Night Cream Normal SkinYövoide, joka kiihdyttää kollageenin tuotantoa
Age Delay Day Cream Dry SkinPäivävoide, joka hidastaa ihon ikääntymistä
Age Delay Night Cream Dry SkinYövoide, joka kiihdyttää kollageenin tuotantoa
Age Delay SerumSeerumi, joka lisää ihon joustavuutta
Age Delay Eye CreamSilmänympärysvoide, joka vähentää juonteita ja tummia silmänalusia