ACO <3 Bower- kaikki voittavat, kun kierrätät

ACO on aina pyrkinyt tarjoamaan yhteisöllemme korkealaatuisia ja kestäviä ihonhoitotuotteita. Nyt viemme panostuksemme kestävään kehitykseen seuraavalle tasolle aloittamalla jännittävän yhteistyön innovatiivisen, kierrätyksen edistämiseen keskittyneen yrityksen, Bowerin kanssa. Yhteistyö Bowerin kanssa antaa meille mahdollisuuden tarjota kuluttajillemme helpon ja palkitsevan tavan käytettyjen ACO-tuotepakkausten kierrätykseen. Pyrimme yhdessä Bowerin kanssa vähentämään ympäristövaikutuksiamme ja luomaan positiivista muutosta kosmetiikka-alalle.

Mikä on Bower?

Bower on kehittänyt ainutlaatuisen sovelluksen, joka ei ainoastaan ​​mahdollista pakkausten kierrätystä, vaan myös palkitsee käyttäjiään kierrättämisestä. Saat 2 pistettä jokaisesta kierrättämästäsi ACO-pakkauksesta sekä rekisteröitymisestä sovellukseen. Sovelluksessa kerätyt pisteet voidaan helposti lunastaa rahaksi, kupongeiksi tai alennuskoodeiksi. Pisteet voidaan myös muuttaa rahalahjoitukseksi organisaatioille, jotka keskittyvät ihmisten, eläinten ja luonnon hyvinvoinnin edistämiseen.

Miksi pakkausten kierrätys on tärkeää?

Kierrättämällä pakkauksia vähennämme raaka-aineiden käyttöä ja tuotantoa. Tämä johtaa energian ja resurssien säästöihin, sekä vähentää kasvihuonekaasujen ja ympäristölle haitallisten aineiden päästöjä. Kun annamme pakkauksille uuden elämän, vähennämme myös jätteen määrää ja minimoimme kielteisiä ympäristövaikutuksia, kuten roskaamista ja vesistöjen saastumista. Kun kierrätät pakkauksemme, myötävaikutat kiertotalouden edistämiseen, jossa materiaaleja käytetään yhä uudelleen ja uudelleen, mikä edistää kestävämpää ja vastuullisempaa kulutusta.

Muovipakkausten kierrätysaste Suomessa vuonna 2021 oli vain 41%*. Lisäämällä pakkausten kierrätystä Bowerin avulla edistämme planeettamme luonnonvarojen säästämistä ja kestävämmän tulevaisuuden luomista tuleville sukupolville. Jos onnistumme kierrättämään esimerkiksi kaikki Suomessa myytävät ACO-kasvotuotteet, säästämme hiilidioksidia yhteensä 5 tonnia vuodessa!** Ja Bowerilla se on helpompaa kuin koskaan.

Näin kierrätät ACO-tuotepakkaukset Bowerin kautta

Vaihe 1: Lataa Bower-sovellus ja skannaa tyhjän tuotepakkauksen viivakoodi. Sovellus antaa ohjeet, kuinka pakkauksen eri osat lajitellaan.

Vaihe 2: Vie pakkaus lähimpään kierrätyspisteeseesi ja vahvista sijaintisi sovelluksessa.

Vaihe 3: Lajittele pakkaus oikeaan kierrätysastiaan ja saat pisteitä sovelluksessa. Saat 2 jokaisesta ACO-pakkauksesta 2 pistettä, jotka voit lunastaa rahaksi, kupongeiksi tai lahjoittaa hyväntekeväisyyteen.

Lue lisää Bowerista ja lataa sovellus osoitteessa getbower.com (https://getbower.com/fi/). Happy recycling!

Lähteet

*Mika Surakka, the CEO of Suomen Uusiomuovi (Finnish Plastics Recycling Ltd.), https://woodly.com/blog/plastic-recycling-in-finland-still-faces-expected-challenges/

**IQVIA Unit sales FY 2022 ACO face creams, https://www.recycling.se/klimat