MINIDERM EMULSIOVOIDE TUUBI

MINIDERM ON RESEPTIVAPAA IHOA PEHMENTÄVÄ EMULSIOVOIDE KUIVAN IHON HOITOON

Miniderm on kuivan ihon hoitoon tarkoitettu ihoa pehmentävä emulsiovoide, joka sopii koko perheelle. Miniderm sisältää 20 % glyserolia, joka sitoo kosteutta ja normalisoi kuivaa ihoa. Miniderm on vaihtoehto niille, jotka ovat yliherkkiä karbamidille.

Lue aina pakkausseloste ennen kuin käytät Minidermiä.

Miniderm® 20 % emulsiovoide, glyseroli. Itsehoitovalmiste kuivan ihon hoitoon lapsilla ja aikuisilla. Lue pakkausseloste huolellisesti. Emulsiovoide voi aiheuttaa ohimenevää kirvelyä, kutinaa, pistelyä ja punoitusta. Älä käytä, jos olet yliherkkä glyserolille tai jollekin apuaineelle. Pakkauskoot: 100 g putkilo ja 500 g pumppupullo. Markkinoija: Perrigo Suomi Oy joulukuu 2017, Osoite: PL 92, 02601 Espoo, puh: 0207 630 600, e-mail: finlandinfo@perrigo.com

Pakkauskoko: 100 g

LINKKI VERKKOAPTEEKKEIHIN:

http://www.fimea.fi/apteekit/verkkopalvelutoiminta/lailliset_apteekin_verkkopalvelut

Saatavilla hyvinvarustelluista apteekeista

KUIVA IHO

Kuiva iho tarvitsee enemmän hoitoa ja kosteutta. Ihon kuivuessa sen luonnollinen suojakerros vaurioituu ja iho menettää luonnollista kosteuttaan. Samanaikaisesti talintuotanto heikkenee ja suojaava rasvakerros ihon pinnalla ohenee. Kuiva iho on heikompi suoja bakteereja, viruksia, allergiaa aiheuttavia aineita (allergeeneja) ja ärsyttäviä aineita vastaan. Tällöin ihottuman riski kasvaa.