REPAIRING SKIN OIL

Kuivaöljy, joka vähentää olemassa olevien arpien ja raskausarpien näkyvyyttä

Kosteuttava monivaikutteinen kuivaöljy kasvoille ja vartalolle. Sisältää luonnollisia raaka-aineita, jotka auttavat ihon luonnollisessa korjausprosessissa. Tuote vähentää olemassa olevien arpien ja raskausarpien näkyvyyttä ja estää venymäarpien syntymistä esim. raskauden aikana tai muusta syystä johtuvan painon nousun seurauksena tehden arvista vähemmän näkyviä. Kuivaöljy imeytyy nopeasti ihoon ja kosteuttaa ihoa, tasoittaa ihon väriä ja silottaa ikääntyvää ihoa.

ACO Repairing Skin Oil sisältää Camelina Sativa-öljyä, joka vahvistaa ihon suojakerrosta, sekä C- ja E-vitamiinia, jotka toimivat synergiassa suojaten ihoa tehokkaasti vapailta radikaaleilta. Muita raaka-aineita ovat esimerkiksi Shea-öljy, joka muodostaa ihon pinnalle ulkoisilta ärsykkeiltä suojaavan kalvon ja B5-vitamiini, joka muun muassa palauttaa ihon joustavuutta, silottaa ihoa ja tehostaa solujen uusiutumista.

Saatavilla hyvinvarustelluista apteekeista

KAIKILLE IHOTYYPEILLE

Lisäksi ACO tarjoaa tehokkaan ja täydellisen valikoiman hoitavia tuotteita kaikille ihotyypeille. Tuotteet toimivat monella tavalla ja muodostavat parhaan mahdollisen päivittäisen ihonhoito-ohjelman perustan, mutta samalla myös täydentävät sitä.

Yhdistelemällä tuotteita ACOn muihin tuotesarjoihin voit räätälöidä itsellesi tehokkaan päivittäisen ihonhoito-ohjelman.