ACO Products Group

ACO Face

PÄIVIN JA ÖIN. YMPÄRI VUODEN. KOKO ELÄMÄN AJAN.

Haluamme, että voit hyvin. Hyvinvoiva iho vaatii jatkuvaa kosteuttamista; talvella ja kesällä, päivin ja öin. ACO-tuotteisiin valitut ja niistä pois jätetyt aineosat on harkittu tarkkaan. Tavoitteena ovat mahdollisimman tehokkaat ja samalla hellävaraiset tuotteet sinun ihollesi. Ihonhoitotuotteemme on luotu pohjoisiin olosuhteisiin ja kehitetty kosteuttamaan ihoa tehokkaasti.

Etsi sinulle sopiva tuote ihotyypin tai käyttötarkoituksen mukaan

Puhdistus

PUHDISTUS – tärkeä osa ihonhoitoa. Iho altistuu päivittäin sitä koetteleville sääolosuhteille, pakokaasuille ja muiden saasteiden aiheuttamalle rasitukselle, jotka kertyvät ihoon. Siksi puhdistus on tärkeä osa kauniin ihon salaisuutta. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi suosittelemme puhdistusta sekä illalla että aamulla. Valitse puhdistuaine ihotyypin mukaan

KASVOVESI – tärkeä osa ihonhoitoa.Kasvovesi viimeistelee puhdistuksen, syväpuhdistaa ihohuokoset ja saa ne näyttämään pienemmiltä. Tuote myös ylläpitää ihon kosteutta ja valmistaa sitä seerumin ja päivä- tai yövoiteen käyttöön. Kostuta vanulappu ja pyyhi kasvot ja kaula puhdistuksen jälkeen.

Lisäteho

SEERUMI – tehokas, ihoa vahvistava ja kosteuttava tuote päivä- ja/tai yövoiteen alle. Sopii myös paikalliseen käyttöön. Seerumi suojaa ihoa antioksidanttien mm. E-vitamiinin avulla. Levitä seerumi puhtalle iholle ja anna vaikuttaa hetki ennen päivä- tai yövoiteen levittämistä.

SILMÄNYMPÄRYSVOIDE – silmänympärysiho on erityisen herkkä. Se tarvitsee erityistä hoitoa ja huolenpitoa. Silmänympärysvoiteemme kosteuttavat ihoa ja tasoittavat juonteita ja ryppyjä.

Kosteuttaminen

PÄIVÄVOIDE – antaa suojaa ulkoisia ärsykkeitä vastaan koko päivän ajaksi. Kosteuttaa ihoa tehokkaasti, jolloin iho pysyy raikkaana ja terveenä.

YÖVOIDE – auttaa palauttamaan ihon luonnollisen kosteustasapainon yön aikana ja tukee ihon luonnollista toimintaa. Levitä huolellisesti pyörivin liikkein äläkä unohda kaulan ihoa.

RASVAINEN

Olemme kehittäneet rasvaiselle iholle tuotesarjan, jonka tarkoituksena on auttaa ihoa säilyttämään kosteustasapainonsa ja vähentää ihon kiiltoa. Tuotesarjaan kuuluvat: kuoriva puhdistusgeeli, kosteuttava ja mattapinnan jättävä päivä- ja yövoide.