ACO-SpC-Protecting-Hand-Cream-75ml

Protecting Hand Cream

Kosteuttava ja suojaava käsivoide

Kosteuttava ja suojaava käsivoide, joka kosteuttaa tehokkaasti ja pehmentää kuivia ja herkkiä käsiä, jotka tarvitsevat tehokasta hoitoa. Käsivoide vahvistaa ihon suojatoimintoa ja estää ihoa ärsyyntymästä. Suojaa kädet ennen niiden joutumista kosketuksiin veden kanssa. Sopii käytettäväksi ennaltaehkäisevänä hoitona. Hajusteeton. Käsivoide sisältää ACOn Triple Moist Complex -koostumuksen, joka kosteuttaa ihoa välittömästi, pitkään ja syvältä.

Käyttö: Rasvaa kädet tarvittaessa. Suojaa käsiä ennen ja jälkeen niiden joutumista kosketuksiin veden kanssa.

Pakkaus: 75 ml

Saatavilla hyvinvarustelluista apteekeista

Kaikki ainesosat ja niiden toiminto

Aqua
Liuotin
Cetearyl Alcohol
Pehmentävä/Rakennetta parantava
Glycerin
Kosteutta sitova
Propanediol
Kosteutta sitova
Diglycerin
Kosteutta sitova
Niacinamide
Hoitava
Sodium Cetearyl Sulfate
Emulgoiva/Puhdistava
Polyglycerin-3
Kosteutta sitova
Citric Acid
pH-tasapainottava/Kompleksoiva aine
Jatkuvan tuotekehityksen vuoksi tuotteiden pakkaustiedot ja tuotetiedot nettisivuilla voivat olla erilaiset. Pakkauksessa oleva tieto on aina oikea tieto.

ERITTÄIN KUIVA JA HERKKÄ IHO

Elintapamme asettavat iholle yhä suurempia vaatimuksia. Kuiva pohjoinen ilmastomme, kuivat sisätilat, ylenpalttinen hygienia ja stressi ovat esimerkkejä asioista, jotka tekevät ihosta helposti herkän ja ärtyneen.

Säännöllinen kosteutus ja hoito ovat tärkeimpiä ärsyyntyneen, kuivan ja herkän ihon ehkäisemiseksi ja hoitamiseksi. Oikeiden tuotteiden valitseminen on aivan yhtä tärkeää.

Siksi olemme kehittäneet sarjan, joka sisältää tehokkaita tuotteita, jotka hoitavat erityisen tehokkaasti ja muuttavat kuivan ja herkän pehmeäksi ja sileäksi.