ACO-SpC-Mild-Cleansing-Soap-300ml

Mild Cleansing Soap

Kosteuttava ja pehmentävä saippua

Mieto ja pehmentävä saippua kuivalle ja herkälle iholle, joka tarvitsee tehokasta hoitoa. Saippua puhdistaa hellävaraisesti, kosteuttaa ja palauttaa ihon rasvatasapainon. Jättää ihon pehmeän ja sileän tuntuiseksi. Sopii käytettäväksi ennaltaehkäisevänä hoitona. Hajusteeton.

Käyttö: Huuhtele pehmentävä saippua haalealla vedellä. Soveltuu sekä vartalolle että käsille, sekä päivittäiseen käyttöön.

Pakkaus: 300 ml

Saatavilla hyvinvarustelluista apteekeista

Kaikki ainesosat ja niiden toiminto

Aqua
Liuotin
Disodium Laureth Sulfosuccinate
Puhdistava
PEG-3 Distearate
Emulgoiva
PEG-8 Stearate
Emulgoiva/Puhdistava
Lactic Acid
pH-tasapainottava/Kosteuttava
Laureth-3
Emulgoiva
Sodium Chloride
Viskositeettia säätelevä/Vakauttaa
Glycerin
Kosteutta sitova
PEG-150 Distearate
Viskositeettia säätelevä
Petrolatum
Pehmentävä
Sodium Cocoamphoacetate
Puhdistava
Ascorbyl Palmitate
Antioksidantti
Methylparaben
Säilöntäaine
Ethylparaben
Säilöntäaine
Jatkuvan tuotekehityksen vuoksi tuotteiden pakkaustiedot ja tuotetiedot nettisivuilla voivat olla erilaiset. Pakkauksessa oleva tieto on aina oikea tieto.

ERITTÄIN KUIVA JA HERKKÄ IHO

Elintapamme asettavat iholle yhä suurempia vaatimuksia. Kuiva pohjoinen ilmastomme, kuivat sisätilat, ylenpalttinen hygienia ja stressi ovat esimerkkejä asioista, jotka tekevät ihosta helposti herkän ja ärtyneen.

Säännöllinen kosteutus ja hoito ovat tärkeimpiä ärsyyntyneen, kuivan ja herkän ihon ehkäisemiseksi ja hoitamiseksi. Oikeiden tuotteiden valitseminen on aivan yhtä tärkeää.

Siksi olemme kehittäneet sarjan, joka sisältää tehokkaita tuotteita, jotka hoitavat erityisen tehokkaasti ja muuttavat kuivan ja herkän pehmeäksi ja sileäksi.