ACO Body

IHONHOITO PERUSTUU LUOTETTAVAAN TUTKIMUSTIETOON

On tärkeää valita omalle ihollesi ja pohjoiseen ilmastoomme sopiva tuote, jotta iho olisi aina juuri niin kosteutettu, sileä ja pehmeä kuin sen kuuluisi olla. Tuotteemme antavat iholle päivittäistä hoitoa ja auttavat samalla säilyttämään ihon vahvuuden, kimmoisuuden ja suojaavan vaikutuksen. Parhaan tehon saavuttamiseksi on tärkeää valita tuote, joka sopii juuri sinun tarpeisiisi ja päivittäisiin rutiineihisi. Yhtä tärkeää on myös hemmotella itseäsi hyvän tuoksuisilla tuotteilla.

Etsi sinulle sopiva tuote ihotyypin tai käyttöohjeen mukaan.

EMULSIOT & VOITEET

Käyttämällä erilaisia voiteita ja emulsioita voimme kosteuttaa ja hoitaa ihoa. Mitä kuivempi iho on, sitä enemmän se tarvitsee kosteutta. Valikoimasta löydät emulsiot ja voiteet päivittäiseen vartalon ihonhoitoon sekä voiteet kuivalle, herkälle ja ärtyneelle iholle.

DEODORANTIT

ACOn deodorantit ovat tehokkaita ja hellävaraisia. Ne antavat varman suojan hikoilua vastaan jopa 48 tunnin ajan. Valikoimasta löydät deodorantit kaikkiin tarpeisiin: muun muassa välittömästi kuivuva deodorantti, tahraamaton deodorantti ja deodorantti erittäin herkälle ja kuivalle kainaloiden iholle.

PUHDISTUS

ACOlla on erilaisia, hellävaraisia pesutuotteita, jotka eivät kuivata ihoa pesun aikana. Special Care on kehitetty kuivalle, herkälle ja ärtyneelle iholle erittäin hellävaraiseen ihon puhdistukseen.

JALAT

Jalkojen iho joutuu päivittäin jatkuvalle rasitukselle. Rasituksesta huolimatta vain harvoin annamme jaloille niiden ansaitseman huomion. Hoitamalla säännöllisesti jalkojen ihoa on mahdollista estää tavalliset jalkojen ihon ongelmat kuten kovettumat ja halkeamat. ACOlta löydät hellävaraiset tuotteet päivittäiseen jalkojen hoitoon sekä erikoistuotteet jalkojen iho-ongelmiin.

KÄDET

Päivän askareet näkyvät käsissä. Käsien iho onkin usein kaikkein kuivin. Käytä mietoa pesunestettä, voitele kädet päivittäin ja kiinnitä kynsien hoitoon erityistä huomiota niin kätesi voivat hyvin.

HIUSPOHJA

Hiuspohjan iho voi herkistyä ja kuivua, aivan kuten vartalon iho. Jos vartalon iho on kuiva, hiuspohjan kuivuminen on tavallista. Ei ole tavatonta, että hiuspohjaan tulee hilsettä. ACOn valikoimasta löydät miedot shampoot ja hoitoaineet kuivalle hiuspohjalle ja hilsettä vastaan sekä kosteuttavat tuotteet hiuspohjalle.

Kuiva iho

Kuiva iho tarvitsee enemmän hoitoa ja kosteutta. Periaate on kuitenkin sama ihotyypistä riippumatta: hyvä päivittäinen rutiini ja oikeat tuotteet. Kuiva iho kärsii pohjoisessa ilmastossamme erityisen paljon etenkin talvella.

IKÄÄNTYVÄ

Ikääntyminen näkyy ihossa. Se muuttuu ajan myötä kuivemmaksi ja herkemmäksi ulkoisille rasituksille.