Vauvan herkkä iho

Haluamme pienokaisille vain parasta ja siksi on tärkeää valita tuotteet huolellisesti. ACO on monia erilaisia tuotteita myös vauvojen ja lasten ihonhoitoon.

Kuiva iho
Pienillä lapsilla on ohuempi ja herkempi iho, jolla on taipumus kuivua helpommin. Miniderm on pehmentävä voide kuivasta ihosta kärsiville lapsille ja aikuisille.

Punoittava peppu ja ihottuma
ACO Minicare Diaper Rash Spray lievittää ja ehkäisee vaippaihottumaa. Suihke muodostaa iholle suojakerroksen, joka rauhoittaa ja lievittää ärtynyttä ihoa ja kosteuttaa koko päivän ajan. Se on myös erittäin helppokäyttöinen, eikä sitä tarvitse levittää.

Kylvettäminen
Jotta pienokaisen iho ei kuivuisi, on hyvä olla kylvettämättä lasta liian usein. Käytä hoitavia ja kosteuttavia tuotteita kylvettäessä lastasi. ACO Minicare Washlotion on erittäin hellävarainen puhdistustuote, joka on suunniteltu erityisesti hyvin kuivasta ja herkästä ihosta kärsiville lapsille. Puhdistustuotteen pH-arvo on lähellä ihon omaa pH-arvoa, eikä se sisällä lainkaan säilöntäaineita, väriaineita tai hajusteita.

Kosteuta
Pidä lapsesi iho aina kosteana välttääksesi ihottuman ja kuivien läiskien muodostumisen riskin. Kosteuta kahdesti päivässä ja aina kylvettämisen jälkeen. Minicare-voide sisältää 60 prosenttia rasvaa ja 5 prosenttia glyserolia. Sillä on todistetusti suojaava ja kosteuttava vaikutus.

Minicare-GalleryMinicare2-Gallery

Pidä huolta lapsesi ihosta

Minicare Baby Oil

Minicare Wash Mousse

Minicare Washlotion

Minicare Eczema Treatment Cream

Minicare Diaper Rash Spray

Minicare Cream

Miniderm Base Cream 20% 500g