ACO ESITTÄÄ

Uusi Tunne

INSPIROIVA TUOKSU/ SILKINPEHMEÄ IHO / KOSTEUTTAA

Herätä tunteesi. ACO Sense & Care on ihonhoitosarja, joka sisältää inspiroivia tuoksuja ja tehokkaasti hoitavia tuotteita. Tuotteet on kehitetty sekä kosteuttamaan ihoa että hemmottelemaan aisteja. Kauniilla kuvilla varustettuja tuotepakkauksia kelpaa esitellä kylpyhuoneen hyllyllä. Sense & Care -tuotteet sopivat ihanteellisesti omaan hemmotteluhetkeen tai lahjaksi rakkaalle ihmiselle.

Tuoksut herättävät tunteita ja saavat meidät unelmoimaan. Sense & Care on saatavana kahtena hyväntuoksuisena versiona. Neroli Blossom sisältää vivahduksen sitrusta. Se on raikas ja makea tuoksu, joka vie sinut tuoksumatkalle Japaniin, kun pomeranssipuut ovat täydessä kukassa. Wild Honey -tuotteessa on pehmeä ja lämmin hunajan tuoksu ja vivahdus vaniljaa. Tuoksu tuo mieleen vuoden ensimmäiset kesäillat.

Sense & Care antaa hyvältä tuoksuvan, sileän ja silkinpehmeän ihon. Voiteet kosteuttavat tehokkaasti, ne on helppo levittää ja ne imeytyvät ihoon nopeasti ACOn ainutlaatuisen ja hoitavan Triple Moist Complex -koostumuksen ansiosta. Uusi tunne, joka säilyy kauan ja antaa sekä ulkoista että sisäistä hyvinvointia.

Valittuja tuotteita