ACO ESITTÄÄ

UUDISTUMINEN

SUOJAA IKÄÄNTYMISEN MERKKEJÄ VASTAAN | RAVITSEE TEHOKKAASTI | LUONNOLLINEN HEHKU

Päivät tulevat ja päivät menevät. Emme voi pysäyttää aikaa, tai tuoda sitä takaisin. Sen sijaan voimme auttaa ihoa säilyttämään niitä ominaisuuksia, jotka estävät sen ikääntymistä. ACO Renewing Face Oil sisältää luonnollisia raaka-aineita. Kevyt koostumus sopii päivittäiseen käyttöön, mikä antaa iholle parhaat mahdolliset edellytykset uudistumiseen.

ACO Renewing Face Oil sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän luonnollisia öljyjä; valkohilpansiemenöljyä, Canola-öljyä ja kookosöljyä (esteri), jotka ravitsevat tehokkaasti ja antavat iholle luonnollista hehkua. E-vitamiini ja Q10 antavat suojaa vapaita radikaaleja vastaan ja estävät ihon ikääntymisen merkkejä. Öljy imeytyy nopeasti, jättää ihon pehmeäksi, ja tuo kosteutta iholle. Ei rasvoita ihoa tai jätä sitä kiiltäväksi. 

ACO Renewing Face Oil sisältää ainoastaan seitsemän tarkoin valikoitua raaka-ainetta, jotka sopivat kuivalle, normaalille ja sekaiholle. Dermatologisesti testattu ja miedosti hajustettu öljy sopii jopa herkälle iholle.  

Käyttö:
Lämmitä muutama tippa kämmenten välissä ja levitä kasvoille tai sekoita lempikosteusvoiteeseesi. Käytä aamuin ja illoin.