ACO esittää

Kosteus

Kosteuttaa tehokkaasti | Vahvistaa ja suojaa ihoa | Tasoittaa juonteita

Niin paljon kuin rakastammekin Pohjolaa, se ei kohtele ihoamme hellästi. ACO on kehitetty, jotta voit jatkossakin nauttia raikkaasta, mutta kuivasta ilmastostamme. Samalla kun ihosi saa aina tarvitsemansa kosteuden.

Kosteus on tärkeimpiä ihon hyvinvointiin vaikuttavia perusasioita. Lisäksi se estää tehokkaasti juonteiden ja ryppyjen syntymistä. Kuivassa pohjoisessa ilmastossa on tärkeä kosteuttaa ihoa niin kesällä kuin talvellakin. Riittävä vedenjuonti puhdistaa elimistöä tarpeettomista myrkyistä ja kuona-aineista, jotka voivat aiheuttaa ihoon epäpuhtauksia. Koska iho on ihmisen suurin elin, se tarvitsee säännöllistä kosteutusta pysyäkseen raikkaana. Mitä vanhemmaksi elämme, sitä tärkeämpää on auttaa ihoa säilyttämään kosteustasapaino ja kimmoisuus.

Kaikkien ACO-tuotteiden kehityksessä on otettu huomioon kosteutus. Tuotteet ovat hellävaraisia ja tehokkaita ympärivuotisessa käytössä. ACOlta löydät kaiken, mitä ihosi tarvitsee suojaavista aurinkovoiteista ja kosteuttavista päivävoiteista ravitseviin yövoiteisiin ja tehokkaisiin silmänympärysvoiteisiin.

Juo lasi vettä. Mieluiten noin kahdeksan kertaa päivässä. Jos olet töissä toimistossa, voit pitää työpöydälläsi omaa vesikannua.

Ota selvää, mikä on ihotyyppisi, ja mikä saa sen voimaan parhaiten. Valitse tuotteet sen mukaan, kuinka usein oleskelet auringossa, matkailet, urheilet jne. 

Älä tingi aurinkosuojasta. Vietätpä aikaa rannalla, hohtavilla hangilla tai kevätkävelyllä, on tärkeä suojata iho auringon vahingollisilta UV-säteiltä. Paitsi kesällä, myös muina vuodenaikoina voit tarvita kasvoillesi suojakerrointa 15.

Kuori iho noin kerran viikossa ja hiero ihoasi säännöllisesti. Kuorinta poistaa kuolleita ihosoluja, hieronta virkistää verenkiertoa ja saa ihosi hehkumaan.

Muista suojata ja kosteuttaa herkät alueet kuten kasvot, korvat, niska ja decoltee.