ACO ESITTÄÄ

Kimmoisuus

Tasoittaa juonteita | Kosteuttaa | Uudistaa ihoa

Jo nauru, sää ja tuuli sekä satunnaiset unettomat yöt voivat saada ihosi näyttämään vanhemmalta. Vuosien saatossa ihon kyky sitoa kosteutta heikentyy. Aikuinen iho menettää luonnollista kimmoisuuttaan ja voi ohentua, koska se tuottaa vähemmän kollageenia. Iho kuivuu helpommin, juonteita ja ryppyjä alkaa näkyä. ACO-tuotteet tarjoavat helpon ja tehokkaan ratkaisun. Ne kosteuttavat ja tasoittavat juonteita. Sinun nukkuessasi, nähdessäsi unia jostain aivan muusta.

Kun täytät 40 vuotta, ihosi alkaa kuivua, sillä estrogeenitaso laskee tuntuvasti. Kehon on vaikeampi päästä eroon myrkyistä ja iho alkaa menettää nuorekasta kimmoisuuttaan.

Jos olet hoikka, juonteet ja rypyt näkyvät nopeammin. Stressin tai alkavien vaihdevuosien hidastama aineenvaihdunta voi kuivattaa ihoa ja hiuksia sekä aiheuttaa silmäluomien turvotusta.

Kuivan ihon sekä juonteiden ja ryppyjen ennaltaehkäisyyn on hyvä käyttää erityisen kosteuttavaa voidetta. Kannattaa kuoria kuollutta ihosolukkoa ihon pinnalta säännöllisesti, jolloin ihon on helpompi ottaa vastaan kosteutta ja säilyttää joustavuutensa.

null

Aurinko on yksi suurimmista syistä ihon ennenaikaiseen vanhenemiseen ja kimmoisuuden vähenemiseen. Käytä siksi aina ihotyypillesi sopivaa aurinkosuojaa, kun olet auringossa.

Lopeta tupakointi. Tupakointi on vahingollista iholle. Se heikentää ihoa aiheuttaen kuivuutta, ryppyjä sekä juonteita.

Nuku hyvin. Riittävä nukkuminen voi torjua stressiä ja ehkäistä vapaiden radikaalien aiheuttamia haittoja ja ihon ennenaikaista vanhenemista.

Säilytä ihosi kosteus – juo runsaasti vettä. Nauti vähemmän nestettä poistavia juomia, kuten kahvia ja teetä. Lisää sen sijaan veden juontia. Muista kohtuus kaikessa. Noin kahdeksan lasillista vettä päivässä on sopiva määrä ylläpitämään ihon kosteustasapainoa ja kimmoisuutta.